Keystone logo
Erzincan University

Erzincan University

Erzincan University

Introduktion

Erzincan Binali Yıldırım University grundades 1976 som Yrkesskola och Erzincan School of Education and Higher Education som utsågs med ett världsuniversitet i Anatolien. det är ett universitet med en stark infrastruktur baserad på vetenskap och teknik, och har visionen att förnya och ständigt förbättrad forskning och utveckling; syftar också till att sprida den totala kvalitetsstrategin till alla akademiska och administrativa enheter och att göra internationalisering inom alla områden som är inriktade på samarbete mellan universitet och industri.

Ett av huvudmålen för vårt universitet är att utbilda våra studenter som frittänkande individer med breda horisonter för att nå sina ideal i alla akademiska utbildningar och undervisningsliv. För detta ändamål samlar vårt universitet, som tjänar med sin unga och dynamiska struktur, sina studenter med aktiviteter och projekt som kommer att ge skillnad och innovation inom vetenskapliga, tekniska och sociala områden.

Våra universitet är inte bara utbildningsinstitutioner. De är informationscentren som genomför studier om utvecklingen och bidraget från staden, regionen och landet där de är belägna och belyser forskning och innovation. Vårt universitet, som startade med uppdraget från ett världsuniversitet i Anatolien, har gjort stora ansträngningar för att nå ytterligare mål genom att utvärdera förhållandena och förväntningarna i vår region på bästa möjliga sätt. Vårt universitet kommer att göra skillnad i högre utbildning med hjälp av dess prestanda, kvalitet, internationella arbetsmiljö och utbildningsaktiviteter

Vi kommer alltid att följa Erzincan Binali Yıldırım University med dessa känslor. Vi kommer att fortsätta vår väg med forskning, kunskapsproduktion, innovation och utveckling.

Uppdrag

Att utbilda högkvalificerade individer med en mänsklig inriktning på lärande baserad på vetenskap och förnuft i enlighet med vårt lands värderingar och mål på internationell nivå genom att producera vetenskap och teknik och bidra till en hållbar utveckling av regionen och landet göra ansträngningar för att lösa samhällets problem.

SYN

Att bli ett världsuniversitet i Anatolien.

INSTITUTIONELLA VÄRDEN

Respekt för mänskligheten: Erzincan University personal erbjuder mänskligt centrerat arbetserbjudande till varandra och alla individer de tillhandahåller service som dess principer.

Känslighet för samhällets problem: Erzincan University anställda är mottagliga för den högsta nivån för landets och regionens sociala problem i det samhälle där de lever enligt uppgiften.

Vetenskaplig äkthet och frihet: Forskare vid Erzincan University tar det som en princip att respektera vetenskaplig etik i all akademisk verksamhet för att lösa mänsklighetens problem i regionen och i landet.

Rättvisa och jämlikhet: Erzincan University och anställda agerar med respekt för rättvisa och jämlikhet i alla tjänster som tillhandahålls.

Sök efter perfektion: Erzincan University strävar alltid efter perfektion i tjänster, utbildning och vetenskapliga verk som tillhandahålls.

Universalitet: Erzincan University som regel för sitt visioncentrum om universella värden inom vetenskap, utbildning och tjänster för samhället.

Miljömedvetenhet: Erzincan University är mycket mottagliga för miljöskydd och naturlig balans.

Platser

  • Alikahya Fatih

    Alikahya Fatih, Turkiet

    Frågor