Keystone logo
ESCP Business School - Berlin campus

ESCP Business School - Berlin campus

ESCP Business School - Berlin campus

Introduktion

Berlin

En symbol för både European Life och International Outlook.

ESCP - Berlin

Som ett statligt erkänt universitet räknas ESCP bland de mest prestigefyllda och ledande handelshögskolorna i Tyskland. ESCP upptar regelbundet topplistor i både nationell och internationell rangordning (# 1 europeisk handelsskola i Tyskland, # 1 Master i management, # 1 Executive MBA och # 1 i Custom Executive Education i Tyskland).

I Berlin har ESCP särskild expertis inom 3 akademiska nyckelområden, nämligen hållbarhet, entreprenörskap och digitalisering med en grund för internationell ledning.

Företag som Accenture, Bain, Bayer, Coca-Cola och P&G samarbetar nära med oss och förblir i kontinuerlig kontakt på grund av kvaliteten på vår fakultet, deras forskning samt högsta kvalitet på våra studenter och studenter.

Lär dig själv den mest europeiska handelshögskolan i Tyskland med sin unika interkulturella ande på ESCP Berlin. Kontakta oss eller helt enkelt besöka oss. Vi ser fram emot att träffa dig.

Professor Dr Andreas Kaplan, MPA
Rektor ESCP Berlin

Buro Millennial / Pexels

Studera i en av de mest innovativa och kreativa städerna

Med sin unika historia och kultur har den tyska huvudstaden blivit en symbol för både europeiskt liv och internationell syn - och är naturligtvis berömd för sin mångfaldiga ekonomi.

Med sina 3,5 miljoner invånare och cirka 40 000 fler tillkommande varje år är Berlin en snabbväxande stad som erbjuder en hög livskvalitet till relativt låga levnadskostnader jämfört med andra europeiska huvudstäder.

Kulturell variation

Berlin är en multikulturell stad med en representation av mer än 180 olika nationaliteter.

Den kulturella mångfalden formar stadens karaktär och skapar den med kulturell stil och variation. Många globala aktörer har också ett dotterbolag i Berlin, t.ex. Amazon, Bain, Bombardier Transportation, EY, Google, PwC, Siemens och Total SA

Den ekonomiska faktorn

Berlin kännetecknas av en rik mångfacetterad ekonomisk struktur.

Det sträcker sig från industriföretag med lång tradition och starka medelstora företag till en mycket dynamisk servicesektor samt innovativa IT- och högteknologiföretag. Idag är Berlin särskilt känt för sin livliga startkultur och för sin kreativa industri. det har blivit ett viktigt mediecenter.

Lifestyle

Människor värdesätter Berlin för dess pulserande scen och nattliv såväl som för dess rymliga parker och bohemiska kvarter.

Staden erbjuder många "ölträdgårdar", ett brett utbud av restauranger, kaféer, marknader, grönområden, sjöar och kulturevenemang.

Berlin Campus

Studera i en av de mest innovativa och kreativa städerna.

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Platser

  • Berlin

    ESCP, Heubnerweg 8-10, D-14059, Berlin

Program

    Institutionen erbjuder även:

    Frågor