Keystone logo
© BIMM University
ESCP Business School - London Campus

ESCP Business School - London Campus

ESCP Business School - London Campus

Introduktion

ESCP Business School grundades 1819 och har producerat generationer av ledare och entreprenörer. Med sina sex urbana campus i Berlin, London, Madrid, Paris, Turin och Warszawa gör ESCP Business Schools verkligt europeiska identitet det möjligt att erbjuda en unik multikulturell utbildningsstil inom näringslivet och en global syn på internationella ledningsfrågor.

I hjärtat av en livlig stad

London är mer än bara en stad: det är ett globalt centrum för företag och kultur och en mångkulturell jätte som erbjuder dig en oförglömlig livserfarenhet.

Med bara 11 miljoner invånare som pratar mer än 300 språk är det omöjligt att spendera tid där utan att utöka dina personliga horisonter och professionella nätverk.

Bygg din karriär

Oavsett om du är på väg mot en karriär inom finanssektorn eller drömmer om att arbeta för ett ledande lyxmärke eller teknisk företag, har London allt väntar på dig.

Det finns jobbmöjligheter på de största märkena i världen, liksom otroligt många innovativa nystartade företag. Från praktikplatser till forskarutbildningar och därefter är London din startpad!

Världsledande destination

År 2018 krönades London som den mest populära staden i världen för studenter.

Det har också utsetts till det bästa att arbeta i - och den mest älskade turistdestinationen. Denna stad har verkligen något för alla, och omröstningarna bevisar det.

Uppdrag och värderingar

Vårt uppdrag

"ESCP Business Schools uppdrag är att inspirera och utbilda morgondagens företagsledare."

Vår övertygelse är att morgondagens affärsledare kommer att behöva vara internationella, digitala och interkulturella effektiva. Vår strategi för utbildning och organisationsstruktur återspeglar detta med starka internationella program levererade av en integrerad (paneuropeisk) fakultet över campus på var och en av Europas främsta marknader.

Vi främjar detta uppdrag genom vårt unika tillvägagångssätt för internationell ledarskapsutbildning och forskning, vilket främjar gränsöverskridande erfarenhet, samarbete och lärande inom ramen för en paneuropeisk ram.

Hur vi levererar vid ESCP Business School

 1. En expertakademi med inriktning på internationell / jämförande forskning.
 2. Obligatoriska rotationsprogram som ger unika lärorupplevelser i flera lärosäten i Europa.
 3. Tvärvetenskaplig undervisning som integrerar det hårda (kodande osv.) Och den mjukare (humaniora etc.) kompetens inom förvaltningen.
 4. En mångsidig, kreativ och entreprenörsrik gemenskap.

Våra fyra värden är skolans Dna Nucleus

 • E: " Utmärkt vad vi gör"
 • S: "Singularitet i vad vi är och vad andra inte kan imitera"
 • C: "Kreativitet i hur vi tänker och designar"
 • P: "Pluralitet - Flertal i vad vi tror och uppför oss"

Vår vision

(Vad och var vi vill vara år 2022)

År 2022 kommer ESCP Business School att erkännas världen över som den ledande europeiska handelsskolan för internationellt fokuserad ledarutbildning.

Vår vision, för att bli sann, antyder:

 • Producera och sprida forskning i världsklass i internationell / jämförande ledning som formar organisationers och ledares sätt att tänka och bete sig;
 • Producera kulturellt och digitalt smarta kandidater utrustade för att forma och ansluta morgondagens affärsvärldar;
 • Att engagera meningsfullt med företag, studenter och myndigheter för att främja framsteg i internationell förvaltningspraxis och interkulturella relationer
 • Utnyttja mångfalden i alla dess former som en källa till innovation, styrka och ledarskap.

Statistik

Varje år välkomnar ESCP Business School över 6 500 studenter och 5 000 chefer från mer än 120 olika länder, vilket ger dem ett omfattande utbud av Management -kurser och specialiserade program (Bachelor, Master, Executive MBA, PhD och Executive Education). ESCP Business School är multi-ackrediterat: AACSB, EQUIS, EFMD, MBA, EFMD EMBA, 5 europeiska Higher Ed-standarder. www.escpeurope.eu - Följ oss på Twitter @ESCPeurope

  Campus funktioner

  ESCP Business School - London

  ESCP Business School är en unik skola som lockar studenter och akademiker som representerar mer än 100 nationaliteter till vårt London-campus.

  ESCP Business School ligger i West Hampstead i nordvästra London och erbjuder studenter toppmoderna faciliteter i en traditionell viktoriansk byggnad. De ljusa stadsljusen och näringslivet ligger bara en tunnelbaneresa bort, medan det fashionabla området West Hampstead erbjuder en bred kulturell upplevelse bort från liv och rörelse i innerstaden.

  Studenter drar nytta av våra starka kontakter i stora industrier, och vi spelar en viktig roll i vår elevs liv genom att utöka och vårda de färdigheter som är viktiga för deras framtida karriär.

   Antagningskrav för programmet

   Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

   Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

   Platser

   • London

    ESCP Europe, 527 Finchley Road, NW3 7BG, London

   Frågor