Keystone logo
ESCP Business School - Madrid Campus

ESCP Business School - Madrid Campus

ESCP Business School - Madrid Campus

Introduktion

Madrid är en av de mest besökta städerna i Europa, med en exceptionell livsstil, otrolig gastronomi och tusentals platser att besöka, inklusive några av de bästa museerna i världen.

ESCP: s Madrid Campus, som ligger 10 minuter från stadens centrum i det exklusiva området Puerta de Hierro, välkomnar 900+studenter varje år och ligger i framkant av skolans digitala program, inklusive MSc i Marketing Digital Media, MSc i& Digital Project Management& Consulting, Executive Master in International Business (EMIB, 100% online) eller anpassade blandade Executive utbildningsprogram. Dessutom finns det federala program som Bachelor, MIM, MBA i International Management eller MSC i gästfrihet eller fastigheter.

Att prata om Madrid Campus är synonymt med Vanguardia. Masters med digital orientering och digital utveckling för ledande företag, där vi bryr oss om människor så att de kan studera vad de gillar mest i bästa möjliga miljö.

Madrid har varit DIGITAL länge och väntar på dig med öppna armar. Kommer du att sakna det?

Från Puerta del Sol och Plaza Mayor till Plaza de España, Malasaña, Chueca och fotbollsstadion Bernabeu, är det inte bara storleken på staden som får den att röra.

Det är madrileño-attityden - en kärlek till umgänge, kulturell flare och värmen från dess folk. Varje hörn du vänder avslöjar något för att överraska och glädja dig.

Internationell miljö

Madrid är hem för några av de bästa handelshögskolorna i världen.

Huvudstaden erbjuder ett mångsidigt och internationellt samhälle som ger en chans att studera tillsammans med studenter från hela världen. Det är också en av de mest prisvärda städerna för studenter i Europa.

Ett nav för innovation

Den spanska huvudstaden är ett av de ledande affärs- och innovationscentren i Europa.

Madrid erbjuder stora möjligheter för studenter att skapa professionella kontakter och få relevant erfarenhet. På ESCP strävar vi efter att hålla jämna steg med de förändrade kraven och trenderna i ekonomin, omfamna ny teknik och innovation för att tillgodose behoven hos både studenter och framtida arbetsgivare.

Campus funktioner

Faciliteter

På campus finns det bekväma multifunktionella rum, ett bibliotek, datorrum, en cafeteria och en parkeringsplats.

Madrid campus täcker 2000m

 • 1 cafeteria
 • 1 bibliotek
 • 1 datorrum
 • 12 klassrum
 • 2 amfiteatrar
 • Terrass och trädgård

Fortbildning

ExEd-campus är ett utrymme skapat för att möta behoven hos våra kunder, multinationella företag, chefer och proffs.

Våra klassrum är utrustade med den senaste digitala tekniken som gör att vi kan anpassa våra inlärningstekniker samtidigt som vi förbättrar inlärningsupplevelsen och kvaliteten på programmen. Vi tar bort barriärer av rum och tid genom att anpassa varje program till den professionellas egen takt och behov.

Navalmanzano ExEd-byggnaden är den perfekta miljön för att följa din väg för livslångt lärande, omkompetens och uppfostran som behövs i denna komplexa ständigt föränderliga affärsvärld.

Cafeteria

Madrids campus cafeteria, som nyligen förnyats, erbjuder studenter inte bara fantastiska hemlagade måltider, smörgåsar och den berömda spanska "tortilla de patatas", utan det är också ett bra utrymme att koppla av, träffa vänner eller studera och göra lagarbete.

Hemlagad mat varje dag

Madrids bästa tillgångar: Paco och Victor! De kommer att ta hand om dig och få dig att känna dig som hemma (eller bättre än hemma) med sina stora leenden, vänliga ord, och särskilt deras hemlagade måltider varje dag!

Studentliv

En mängd olika möjligheter för personlig tillväxt och utveckling erbjuds på Madrids campus genom dess klubbar och föreningar. Gå med oss!

Madrid campus har flera studentföreningar som du kan gå med i för att få nya vänner, ha kul och engagera dig! Vill du skapa en ny förening eller klubb? Vi längtar efter nya initiativ, så låt oss veta om ditt projekt och låt oss skapa nya saker.

Affärsengagemang

Utbilda chefer från den offentliga förvaltningen och ledande spanska företag (Indra, Repsol, Iberia, REE, ATOS, Maxam).

Med målsättningen att dra nytta av vårt internationella DNA, sättet på vilket vi uppfattar management, vår förmåga att utbilda studenter i de senaste trenderna och framför allt med en positionering som är mycket tydlig med skräddarsydd utbildning, utvecklar vi tillsammans med företagens topp- notch-program och erbjuda utbildningslösningar.

Digital transformation

ESCP Madrid campus leder skolans onlineprogram och blandade lösningar (EMIB -spanska, engelska eller franska-, ATOS-program, Indra Open University, etc.)

Executive Education and Blended Solutions-avdelningen på Madrids campus blir en strategisk partner med företagsuniversitet och företag där vi är mycket specialiserade på att identifiera deras behov genom två grundläggande metoder. Å ena sidan är utbildning på jobbet en direkt tillämpad metodik för en professionells behov att utföra i sitt jobb. För att göra detta genomför vi intervjuer med olika chefsnivåer med syfte att fokusera utbildningen till en viss profil ur ett 360-gradersperspektiv.

För det andra projektbaserat lärande. En metod från vilken vi intervjuade på nivåerna för företagets adress så att proffsen kan leverera en verklig lösning som har en verklig inverkan på ROI av denna utbildning.

Slutligen, tillsammans med den digitala revolutionen, lade vi för fem år sedan till ett tredje metodiskt element: adaptivt lärande. Det vill säga, i början av varje cykel identifierar vi den kompetensnivå som varje deltagare har i var och en av de tekniska eller mjuka färdigheter som du måste ha i ditt arbetscenter, och i funktionen av det utformar vi en anpassad resplan med hjälp av utbildning på arbetsplatsen och projektbaserat lärande.

Lärande innovation

ESCP Madrid campus har på rekordtid skapat en av de mest innovativa pedagogiska digitaliseringsmodellerna på marknaden, för att möta de nuvarande behoven som uppstår från COVID-19.

Adaptiv modell blandat lärande

Vi genomför en intensiv process av återanpassning av vår utbildningsmodell genom en revolutionerande metod: "Adaptive Model Blended Learning" (AMBL).

AMBL-metoden kommer att tillåta oss att nå våra studenter på ett mycket mer effektivt sätt, vilket garanterar en förstklassig användarupplevelse oavsett vilken situation vi kan uppleva. I grund och botten låter AMBL-metoden oss gå från en ren miljö till en digital (online) miljö eller en hybridmodell som en blandad lösning mellan båda, på några timmar. Oavsett om en elev börjar en klass personligen eller på distans, eller om vi måste byta från en miljö till en annan, kan vi garantera att kvaliteten på klasserna och både internationella och studentupplevelser bibehålls.

  Visumkrav

  Vilken dokumentation som krävs för att resa till Spanien varierar beroende på ursprungsland.

  • Om du är medborgare i ett EU-land, Schweiz, Norge, Island eller Lichtenstein behöver du ett giltigt pass eller ID-kort.
  • Om du kommer från ett annat land måste du ha ett giltigt aktuellt visum för att komma in i Spanien. Se den uppdaterade informationen om det spanska utrikesministeriet:

  Vänligen kontakta den spanska ambassaden eller konsulatet i ditt hemland minst tre månader före din avresa för att få all information om visumprocessen (deadlines, styrkande handlingar att tillhandahålla, etc.).

  Uppehållstillstånd

  Om du planerar att stanna i Spanien längre än sex månader måste du ansöka inom 30 dagar efter din ankomst till Madrid Campus för ett Tarjeta de estudiante extranjero (utländskt studentkort).

  Ackrediteringar

  EFMD Equis-ackrediteradAMBA-ackrediteradAACSB-ackrediterad

  Platser

  • Madrid

   ESCP Europe c/ Arroyofresno, 1 28035 - Madrid Spain, 28035, Madrid

  • London

   London, Storbritannien

   • Berlin

    Heubnerweg,8-10, 14059, Berlin

    • Turin

     Corso Unione Sovietica,218 bis, 10134, Turin

     Frågor