Keystone logo
ESCP Business School - Madrid Campus Master i digital projektledning och rådgivning
ESCP Business School - Madrid Campus

Master i digital projektledning och rådgivning

15 Months

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Sep 2024

EUR 23 500

På Campus

Introduktion

Nyckelaspekter av MSc:

  • En specialisering av Master Degree (DEAMIE)*. Efter examen kommer studenterna att få en fransk magisterexamen (Diplôme d'Études Avancées en Management International des Entreprises (DEAMIE)) och en MSc i Digital Project Management & Consulting-diplom.
  • Ett multicampusprogram som sammanför ledande professionella perspektiv och interkulturella erfarenheter
  • Ett internationellt seminarium (har i tidigare upplagor ägt rum i Silicon Valley, San Francisco)
  • Ett "learning by doing"-program för att utveckla dina professionella färdigheter, nätverk och karriär
  • En personlig upplevelse med lärare, proffs och personal i världsklass
  • 4 månaders praktik
  • Möjlighet att få internationellt kända certifieringar , såsom PMP® och CAPM® som tilldelas av Project Management Institute (PMI®).

Lärande genom att göra

Vår undervisningsprincip kombinerar en ledningsplan och ett internationellt seminarium med verkliga affärsfall, livefallstudier och Digital International Consulting Project (DCP). Denna kombination förbättrar elevernas utvecklingsupplevelse genom ett praktiskt tillvägagångssätt med våra partnerföretag.

mål

Specialiseringen i Digital Project Management & Consulting är en del av en Master's Degree (DEAMIE)*

I en tid präglad av hybridarbetande och virtuella team är företag runt om i världen på jakt efter begåvade akademiker, ofta utbildade som konsultstrateger eller globala projektledare, för att leda strategiska initiativ i en utmanande, ständigt föränderlig och ovanligt konkurrenskraftig global arbetsmiljö. MSc i Digital Project Management & Consulting utrustar studenterna med de nödvändiga verktygen för en framgångsrik karriär på en konkurrenskraftig, global och till stor del omkonfigurerad arbetsplats där digital teknik spelar en central roll.

Vår undervisningsfilosofi, " learning-by-doing" , kombinerar en ledningsplan och ett internationellt seminarium med verkliga affärscases, levande fallstudier och Digital Consulting Project (DCP). Denna kombination förbättrar elevernas utvecklingsupplevelse genom ett praktiskt tillvägagångssätt med våra partnerföretag. Denna internationella specialisering består av tre terminer av intensivkurser vid Madrid och Berlins campus och en termins yrkeserfarenhet för att slutföra masteruppsatsen och en företagspraktik. MSc är utformad för att vara det första steget mot en framgångsrik och internationell professionell chefskarriär.

Om Master Degree (DEAMIE)*

«Diplôme d'Études Avancées en Management International des Entreprises» (DEAMIE)

Att gå med i denna heltidsingenjörsexamen motsvarar beslutsamheten att driva ett definierat professionellt projekt och ger unga akademiker och unga chefer en kombination av högvärdiga färdigheter som rekryterare söker.

Detta program ger akademisk expertis och presentation av de bästa yrkesmetoderna. Vårt mål är att utbilda experter som snabbt kommer att kunna utvecklas i en globaliserad värld.

Studenterna kommer att få 1 examen: den franska magisterexamen (DEAMIE) och 1 examen: MSc i Digital Project Management & Consulting.

*Detta är en specialisering på universitetsnivå som leder till en officiell examen i Frankrike.

Ackrediteringar

Läroplan

Karriärmöjligheter

Studentberättelser

Antagningar

Studieavgift för programmet

Stipendier och finansiering

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Om skolan

Frågor