Keystone logo
ESCP Business School - Turin Campus

ESCP Business School - Turin Campus

ESCP Business School - Turin Campus

Introduktion

ESCP Business School grundades 1819 och har producerat generationer av ledare och entreprenörer. Med sina sex urbana campus i Berlin, London, Madrid, Paris, Turin och Warszawa, gör ESCP:s verkligt europeiska identitet det möjligt att erbjuda en unik mångkulturell utbildningsstil inom affärsområdet och en global syn på internationella ledningsfrågor. Varje år välkomnar ESCP över 9 000 studenter och 5 000 chefer från mer än 130 olika länder, vilket ger dem ett omfattande utbud av managementkurser och specialiserade program (bachelor, master, Executive MBA, Ph.D. och Executive Education). ESCP Business School är multiackrediterad: AACSB, EQUIS, EFMD, MBA, EFMD EMBA, 5 European Higher Ed-standarder.

ESCP Business School - Turin

Turin Campus, som grundades 2004, är ett ungt campus som upplevde snabb tillväxt. Med entusiasmen hos ett nystartat företag tror man stenhårt på entreprenörskap och stark utveckling av framgångsrika initiativ.

Campus betjänar både studenter - 750 från 60 olika länder - med masterprogram och näringslivet, med ett komplett utbud av executive education, tillämpad forskning och entreprenörskapstjänster.

Turin Campus har starka relationer med ett antal nationella och internationella företag som bidrar till styrningen.

Det italienska ESCP-huvudkontoret blev sedan starten en viktig möjlighet för vår handelsskola att flytta vidare till företag på det italienska territoriet, som på ESCP Turin Campus fann en värdefull partner för utbildning av sina talanger.

Dessa starka förbindelser med näringslivet är en av de viktigaste egenskaperna hos den italienska campusen: mer än hälften av verksamheten är med företagsvärlden.

Statistik

Varje år välkomnar ESCP:

 • 6 500 studenter, och
 • 5 000 chefer från
 • mer än 120 olika länder

  Campus funktioner

  Förutom Turin -campus finns det fem andra stadsområden:

  • berlin
  • london
  • madrid
  • paris
  • warszawa

  Upplev Capital of Open Innovation Culture

  Turin är en dynamisk och attraktiv stad som vet hur man förnyar sig och ser till framtiden. Det har blivit ett nytt, smart, modernt och öppet nav för allt som är europeiskt. Staden är värd för mer än 100 000 studenter, många av dem internationella, lockade av ett brett utbud av möjligheter till högre utbildning, skolor och universitet bland de mest prestigefyllda i världen.

  Affärscenter

  Regionen är många viktiga italienska företags vagga. Accenture, Avio, Caffarel, Comau, Ferrero, Intesa Sanpaolo, Lavazza, Martini & Rossi, Reply, Robe di Kappa, Unicredit, som alla (bland många andra) är tillgängliga för att rekrytera våra studenter.

  Italiensk livsstil

  Turin har många spännande platser att besöka och är värd för många evenemang och internationella bio-, konst- och musikfestivaler. Staden är känd för sina palats, konstgallerier, restauranger, kyrkor, teatrar, bibliotek, torg, trädgårdar, museer och andra arenor. Turin, på grund av närvaron av många parker, är en av italienarnas grönaste städer. Det har en rik kultur och historia och det är värd för många kulturevenemang.

   Ackrediteringar

   EFMD Equis-ackrediteradAACSB-ackrediterad

   Platser

   • Turin

    Corso Unione Sovietica, 218 bis, 10134, Turin

   Frågor