Keystone logo
Escuela Hotelera De San Juan

Escuela Hotelera De San Juan

Escuela Hotelera De San Juan

Introduktion

Escuela Hotelera De San Juan uppstod ur visionen och initiativet från fru Sylvia Cestero León för att förse Puerto Rico med ett prestigefyllt utbildningscenter i program relaterade till gästfrihetstjänster. I början var han en del av Sylvia Cestero de Toyos Yrkeshögskola, en yrkesinstitution, en mycket skicklig tekniker med mer än tjugo års tjänst. Escuela Hotelera De San Juan växte och utvecklades som en autonom institution baserad på Calle Mayagüez och klassrum på Avenida Barbosa och Avenida 65 de Infantería fram till 2003 när den flyttade till sina nya anläggningar på Calle Guayama, nr 229, i Hato Rey.

Nästan 25 år efter grundandet har Escuela Hotelera De San Juan påverkat livsmedels- och dryckesindustrin och samhället i allmänhet avsevärt. Ett bevis på detta är de otaliga aktiviteter som främjas av närvaro av akademiker i prestigefyllda professionella miljöer.

I augusti 2009 Escuela Hotelera De San Juan sitt campus i Mayagüez, Puerto Rico på Highway 114, Km 0.4, Sector Western Industrial Park, Barrio Guanajibo i Mayagüez. Detta campus erbjuder moderna faciliteter för blivande studenter som är intresserade av att söka utbildning inom karriären Specialist in Culinary Arts, International Bakery and Pastry.

Platser

  • San Juan

    Calle Guayama,229, 00917, San Juan

    Program

      Frågor