Keystone logo
ESDESIGN - Escuela Superior de Diseño de Barcelona

ESDESIGN - Escuela Superior de Diseño de Barcelona

ESDESIGN - Escuela Superior de Diseño de Barcelona

Introduktion

ESDESIGN är den första designskolan online, en mötesplats där kilometer, dagar eller timmar inte spelar någon roll. Det är en skola utan dörrar, med tusen fönster mot världen, som förbinder personlig impuls med globalt och socialt engagemang. Det är att känna trender och omvandla idéer och projekt till verkligheter. ESDESIGN upplever designvärlden med en 360-vision.

Med helt flexibla online-mästare kombinerar vårt didaktiska förslag samarbetsarbete med undervisning genom videokonferenser online i realtid och försenade kommunikationsutrymmen.

Utan att någonsin glömma affärsvisionen, från början av ett projekt till slutet, fördjupar vi oss i skapandeprocessen och förstår design som ett verktyg som erbjuder en lösning på ett verkligt och aktuellt problem.

Med denna vision har vi valt att skapa 7 områden av designmästare: kommunikation, utrymmen, grafik och redaktion, interaktion, management, mode och produkt. Årligen väljer mer än 1000 studenter att träna med ESDESIGN.

ESDESIGN är en del av Planeta Formación y Universidades, träningsavdelningen för Grupo Planeta. Ett internationellt nätverk av högre utbildning som har tjugofem utbildningsinstitutioner i Spanien, Andorra, Frankrike, Italien, Nordafrika, USA och Colombia. Varje år utbildas mer än 100 000 studenter från 114 olika nationaliteter genom sina handelshögskolor, universitet, specialiserade högre skolor och yrkes- och fortbildningscentra.

Statistik

Varje år utbildas mer än 100 000 studenter från 114 olika nationaliteter genom sina handelshögskolor, universitet, specialiserade högre skolor och yrkes- och fortbildningscenter.

  Platser

  • Barcelona

   Barcelona, Spanien

   Program

   Frågor