Keystone logo
© Eva Dang
European School of Economics

European School of Economics

European School of Economics

Introduktion

European School of Economics (ESE) är en privat högskoleskola utan gränser, mångkulturell och pragmatisk, fullt ackrediterad i Storbritannien och i ordning enligt listade organ.
ESE erbjuder kandidatexamen, mästare, MBA och korta program på sina centra i London, Rom, Milano, Florens och Madrid.

ESE-studenter är bland de mest konkurrenskraftiga affärsmännen på marknaden, förberedda för ledarroll i internationell marknadsföring, finans, kommunikation och förvaltning. Med möjlighet att individuellt skräddarsy sin studie, studerar ESE:

studera utomlands med ESE-centra över hela världen

specialisera sig inom avancerade affärsområden, bland annat mode, evenemang, musik, sport, konst, medier och mänskliga resurser;

kompletta praktikplatser, välja från mer än 1500 ledande organisationer runt om i världen.

En skola utan gränser är European School of Economics ett nytt koncept inom högre utbildning. Kombinationen av akademisk excellens, internationalitet och pragmatism är ESE-examen och certifikatprogrammen utformade för att förbereda en ny generation ledare och entreprenörer. European School of Economics (ESE) är ett erkänt utbildningsinstitut, ackrediterat av British Accreditation Council (BAC).

Vad gör ESE till ett bra ställe för studenter?

En personlig och skräddarsydd inlärningsupplevelse - på ESE får du en individuell och spännande upplevelse tack vare den lilla klassstorleken och den utmärkta elev / lärarförhållandet

• " Drömmen är den mest verkliga saken " - ESE-studenter utvecklar en unik akademisk och professionell Pathway genom sin valda kursspecialisering och praktikplacering

Pragmatism - praktisk erfarenhet av modern affärspraxis genom det omfattande praktikprogrammet

Internationalitet - studentkår som härrör från mer än 60 nationer och studerar utomlands med ESE-centra över hela världen

Specialisering inom spetstekniska sektorer , bland annat mode, evenemang, musik, sport, konst, media och mänskliga resurser

Stora praktikplatser - ESE-studenter kan välja bland över 1500 ledande organisationer runt om i världen

Utbildningsfilosofi

European School of Economics har förutsett att en ny mänsklighet föddes, för skapandet av individer fritt från fördomar och rädsla, och i stånd att harmonisera tydliga, åldrande antagonisms mellan ekonomi och etik, handling och kontemplation och ekonomisk kraft och kärlek.

ESE-kandidatexamen, master-, MBA- och certifikatprogrammen syftar till att förbereda internationella entreprenörer och chefer med den kulturella medvetenheten, förmågor och moraliska egenskaper som behövs mest i modern företagsverksamhet.

ESE-värden

Bakom varje mänsklig prestation, med utgångspunkt i varje intuition, av varje vetenskaplig eller social erövring, bakom världens största ekonomiska och industriella företag, och allt som är vackert, användbart och rikligt, finns det alltid en man, en individ och hans dröm.

Endast individer kan förvandla samhället. Endast individer kan drömma. ESE: s uppdrag är att skapa en ny generation unga företagare och företagsledare, visionärer, pragmatiska drömmare. För att uppnå ett sådant mål krävs mer än bra program och bra lärare. ESE är ett system av viktiga idéer och förbereder sina elever att vara de nya cellerna i en helbredd mänsklighet, fri från konflikttänkande, overtro, fördomar och föråldrade idéer, som i sig själva odlar en oförgänglig passion för storhet.

En organisations liv, en nations framtid, en hel civilisation, beror på dessa mäns och kvinnors existens. Huvudet av framtida organisationer kommer att vara filosofier av handling. Dessa människor är mer värdefulla än guldminor och oljefält. De kommer att ge framgång och livslängd till företag i världen.

Vi omfamnar tanken att att förfalska dem måste akademisk excellens fortsätta att utveckla sin individuella mänskliga potential och att utveckla intellektuella förmågor måste överensstämma med att skapa en sann internationalitet och sunda operativa färdigheter, både inom området, inom de ledande företagen av världen.

En mans framgång som en organisation bestäms av sin filosofi.

Därför är det i ESE klart att verklig utbildning inte bara är undervisningen i begrepp och kompetensutveckling utan framförallt överföringen av skolans unika filosofi, dess idéer och grundprinciper. ESE ger ett näringsliv och en bred vision av livet genom en process av intellektuell, konstnärlig, politisk, etisk och sociokulturell prospektering, inriktad på självupptäckt och arbete med sig självriktad mot integritet.

Varken kunskap eller utbildning, rikedom eller socialt ställning kan bana din väg till framgång utan snarare din egen självkännedom och integritet.

Utvecklingen av varje företag, från den lokala hörnaffären till jättarna i internationell industri och ekonomi, är deras medvetna omvandling till en "Skola för att vara". Deras mål och verkliga affärsmål kommer att vara utvecklingen av alla direkt deltagande och intressenter. Framtidens företag och organisationer kommer att vara platser av ambition och personlig förbättring där arbetare och personal kommer att lämna i slutet av dagen med större känsla av förståelse, lycka och ansvar och där även de avlägsna cellerna i organisationen kommer att tas hand om för att utveckla och påskynda deras framsteg.

Platser

 • London

  ESE London 4 Mandeville Place, W1U 3BG, London

  • Rome

   ESE Rome Via della Cordonata 7 , 00187, Rome

   • Milan

    ESE Milan Via Tortona, 27 , 20144, Milan

    • Florence

     ESE Florence Borgo SS. Apostoli, 19 , 50123, Florence

     • Madrid

      ESE Madrid Calle Serrano Anguita, 10 3º Derecha , 28004, Madrid

      Frågor