Keystone logo
© Erasmus School of Health, Policy and Management
Erasmus School of Health Policy & Management

Erasmus School of Health Policy & Management

Erasmus School of Health Policy & Management

Introduktion

Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM) utbildar studenter till att bli chefer och beslutsfattare inom vården i Nederländerna och utomlands. Med vår utbildning bidrar vi till en mer tillgänglig och prisvärd hälso- och sjukvård som upprätthåller vårdens kvalitet samtidigt som den är inkluderande för alla människor. ESHPM tillhandahåller en kandidatexamen, fyra masterprogram och forskarutbildning. Forskningsteman för Erasmus School of Health Policy & Ledning är 'marknadsorganisation och systemdesign', 'vårdens kvalitet och effektivitet' och 'verksamhetsledning av hälso- och sjukvårdsorganisationer'. På ESHPM finns 1350 studenter och mer än 200 anställda.

Erasmus School of Health Policy & Ledningen har en särställning. ESHPM är en del av fakulteten för medicin och hälsovetenskap vid Erasmus University Rotterdam (EUR). Det finns en stark koppling till Erasmus MC. ESHPM ligger på Erasmus University Rotterdams campus i Bayle Building. Inom EUR-gemenskapen fungerar ESHPM som en fakultet.

Campus funktioner

Navet för Erasmus University Rotterdam är vårt Woudestein-campus, en bekväm 15-minuters cykeltur från Rotterdams centrum, inklusive den eleganta nya Rotterdam Centraal-tågstationen (där du också kan ta spårvagnen eller tunnelbanan till EUR.) Utanför lektionstid, studenter studerar i den ljusa nya Polak-byggnaden eller på vårt toppmoderna universitetsbibliotek, tar en kaffe på Erasmus Food Plaza eller deltar i ett evenemang på teatern eller caféet i de Smitse. Sportcentret på campus erbjuder fitness, dans, spinning, squash och tennis bland många andra klasser.

Tillgänglighet på campus

Erasmus University Rotterdam värdesätter ett tillgängligt campus och byggnader för alla. År 2022 godkände direktionen ”Handlingsplanen för fysisk tillgänglighet” och tilldelade extra medel för att steg för steg förbättra tillgängligheten på campus. Hittills har en byggkonsult anställts och flera justeringar har redan gjorts, till exempel omdesign av MIVA-toaletter. En ny design för campusområdet har också skapats och kommer att implementeras 2024.

  Alumnstatistik

  Ranking

  Ett topp-100 forskningsuniversitet: Från vår egen studentfeedback till internationella universitetsrankningar har EUR ett utmärkt rykte. Vi är stolta över att EUR konsekvent rankas bland de 2 % bästa av världens bästa universitet.

  Studentberättelser

  Campusliv och faciliteter

  Alla faciliteter finns också på campus

  Om det inte är möjligt för dig att organisera dessa anläggningar hemma kan du använda anläggningarna på campus utan kostnad. På grund av Corona-restriktioner är dessa bekvämligheter begränsade.

  På campus Woudestein kan du använda en stationär dator i ett av PC-rummen (tysta studieutrymmen). Dessutom kan du använda gratis WiFi var som helst på campus med ditt ERNA (Erasmus Remote Network Access) ID.

  Platser

  • Rotterdam

   Bayle Building Burgemeester Oudlaan, 50 3062 PA, Rotterdam

   Frågor