Keystone logo
Erasmus School of Health Policy & Management European Master in Health Economics and Management
Erasmus School of Health Policy & Management

European Master in Health Economics and Management

Rotterdam, Nederländerna

2 Years

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Sep 2024

EUR 9 000 *

På Campus

* institutionsavgift: studenter utanför EES | lagstadgad avgift nederländska/EES-studenter | institutionsavgift nederländska/EES-studenter: €4000

Introduktion

Is this the program you're looking for?

Programmet jagar spetskompetens inom hälsoekonomi och management, med det gemensamma europeiska masterprogrammet som undervisas av de fyra bästa europeiska universiteten inom detta område. Den första terminen börjar i Bologna, den andra, tredje och sista terminen är upp till dig. Under detta tvååriga masterprogram kan du välja att studera i Oslo, Innsbruck eller Rotterdam.

Why this program?

European Master in Health Economics and Management (Eu-HEM)-programmet erbjuder spetskompetens inom hälsoekonomi och ledning och undervisas av fyra europeiska toppuniversitet inom detta område. Baserat på internationell forskning rustar vi dig för att anta utmaningar inom vården och förbereda dig för en framgångsrik internationell karriär.

Eu-HEM förbereder dig för personal och ledande befattningar i organisationer och institutioner som är involverade i hälso- och sjukvård. Nyckeln till en karriär inom denna sektor är medvetenhet om hälso- och sjukvårdens samhälleliga relevans och de underförstådda begränsningar som föreskrivs av förordningar och lagar. I denna examen kommer du att studera alla dessa element.

Eu-HEM får starkt stöd av framtida arbetsgivare i internationella organisationer, sjukhus, vårdorganisationer, statliga myndigheter och forskningsinstitutioner.

Idealiska studenter

Antagningar

Läroplan

Programresultat

Studieavgift för programmet

Karriärmöjligheter

Studentberättelser

</p>

Om skolan

Chat with students

Frågor