Keystone logo
© TESS
ESMAC : École Supérieure des Métiers des Arts appliqués et de la Culture

ESMAC : École Supérieure des Métiers des Arts appliqués et de la Culture

ESMAC : École Supérieure des Métiers des Arts appliqués et de la Culture

Introduktion

ESMAC, TALENT ENHANCER Distansutbildning i den närmaste Din framgång!

ESMAC är en högskola av konsthantverk, design, grafisk design och evenemang vars originalitet är att vara avlägsen.

Det är en kraft som gör ESMAC den första privata institutioner att utfärda så många kurser - vi erbjuder 13 inlägg BAC till BAC + 5 avstånd och e-learning.

Vår innovativa tillvägagångssätt syftar till att förankra våra lektioner i de utmaningar som skapas, med särskild hänsyn till verkligheten bildar den professionella världen.

Rutten eleven är helt individualiserad. Hela kursen sker runt hans personliga konstprojekt, med en rik allmänbildning och kunskap om olika konstnärliga sammanhang. Vårt mål är att hjälpa alla våra elever att vara öppen för kreativa dagens värld, med fokus på unika synpunkter och bidra till att utveckla sina talanger. På hans eget tempo.

ETT ORD från direktören "Att lära, undrar man, att ifrågasätta och att noggrant följa utvecklingen i vår miljö. Den pedagogiska innovation är en upprepning i vårt tänkande och i våra förslag. Vårt mål varje år är att välkomna nya generationer av studenter att följa med dem till deras framtid. Specifikt registrerar vi i morgon i DNA vår tvärvetenskaplig utbildning genom att placera eleven i centrum för sin utbildning. Vi anser det livslånga lärandet som en av våra grundläggande och vi försäkrar att arbeta för en värld av kunskap blir porten till anställbarhet och professionell utveckling, är det vår moraliska kontrakt. "

Sophie Ducros - Director ESMAC

undervisningsmetod Du är i centrum för lärande. Din tempo är vår, vi respekterar och vi anpassar oss till det. Vi erbjuder en papperslös utbildning med stöd av våra team. Vi fokuserar på att utveckla dina kunskaper och strukturera interaktionen med lärare och tränare.

Vår pedagogik bygger på fyra axlar:

Närheten till vår distansutbildning

personlig korrigering av alla dina läxor (vissa automatiserad sanering ut frågesport) Tillgänglighet vid alla tider på våra kurser och läxor, Flexibilitet och anpassningsbarhet till allt tack vare frånvaron av samtidig anslutning.

Mänsklighet online för att optimera din träning

Med stöd av lärare, sanna handledare och specialister inom ditt område, medföljande dig hela din kurs, korrigera läxor, följa dina minnen, dina undervisade projekt och svara via e-post, skype, telefon, chatt, frågor. Med stöd av bussar, gränssnitt och sanna medlare, som väver en viktig länk under hela resan. De hjälper dig att motivera dig och svara på alla dina frågor av allmän karaktär som dina specifika frågor. Genom individanpassat stöd din tempo takt.

De rätta verktygen för att tjäna din lärlings

Vår efterlevnad och specifika kurser anpassade till förråd av certifierare, Tullar många tillgängliga på plattformen, Verkstäder och samarbetsprojekt distans, vilket gäller RNCP värdepapper, som gör att du kan få de kunskaper som krävs för att lyckas bygga din karriärplan.

Det pedagogiska plattform

Vi erbjuder dig vår egen plattform, vår Learning Management System (LMS). Våra LMS utvecklas med dina behov och förslag. Uppdateringar klasser och läxor är regelbundet och enligt den teknik som lagar. Tillgängliga när som helst, våra LMS: Leverera klasser och läxor som uppfyller standarder och krav för certifiering, Gör att du kan följa din inlärning framsteg genom att ge dig verktyg för att mäta ditt arbete, Meddelar när dina läxor korrigeras, Säkrar alla utbyten, gör enkel, vätska och praxis, och framför allt, respekterar din egen takt, Erbjuder frågesport för vissa kurser, Erbjuder information och nyheter i din specialitet ...

Garanti utbildning kvalitet ESMAC är en medlem av eduktiv gruppen, grupp undervisning högre nationell nivå består av tjugo skolor.

ESMAC undantags Securities Certified registrerade i National Register över professionella certifieringar (RNCP) under överinseende av den nationella kommissionen för yrkes certifiering, själv under ledning av arbetsministeriet.

ESMAC, som en organisation av privat distansundervisning, är föremål för övervakning utbildning och kontroll av undervisningsministeriet i enlighet med artikel 444- 3 i lagen om utbildning. ESMAC är också föremål för artikel R444-14 ESMAC är registrerad som en utbildningsorganisation med regionala direktoratet för arbetsmarknad, sysselsättning och yrkesutbildning (DRTEFP). Fastigheten är under tillsyn av arbetsministeriet i enlighet med artiklarna L6361-1 och L6361-2 i arbetsrättslagstiftningen.

ESMAC är en medlem av den INSHED schweizisk lag förening med säte i Genève. Det levererar SDS®et Bachelors of Professional Mästaren SDS® förvärvas genom aktivering och ackumulering (ECTS).

UNCTAD har i uppdrag att identifiera åtgärder för att hjälpa företag, särskilt små och medelstora överensstämmer med internationella standarder, främja deras förmåga inom teknik och innovation för att hjälpa dem att få tillgång till ny teknik och öka deras deltagande i globala värdekedjor.

WIPO: s uppdrag är att främja innovation och kreativitet för ekonomisk, social och kulturell utveckling i alla länder genom ett internationellt system för balanserad och effektiv immateriella rättigheter.

Hållbar utveckling Vårt CSR är registrerad i vårt DNA

Dematerialiserade är vår distansutbildning sig lättare i sin process drift, mer hänsyn till miljön och mer socialt ansvarstagande.

De fysiska rörelser bort, det är en tidsbesparande, värdefull och frigöras från stressen i transport, för våra studenter. Varje elev orkester tid att studera på sitt eget tempo, där han vill, när han vill. Verklig komfort som optimerar inlärning. Den huvudsakliga användningen av banan begränsar avsevärt användningen av läromedel i tryck.

Platser

  • France Online

    39 Avenue Denis Padovani, 13127 Vitrolles, , France Online

Frågor