Keystone logo
ESPM – Brasil

ESPM – Brasil

ESPM – Brasil

Introduktion

Om Wiki

Det ovanliga i konstant rörelse

Med mer än 65 års historia är ESPM en brasiliansk referens inom kommunikation, marknadsföring och ledning inom högre utbildning, med DNA från innovation och teknik som finns i alla inlärningsprocesser, som utbildar proffs förberedda för framtiden.

ESPM: s engagemang för excellens och livslängd är att hålla vår kvalitet och rykte konstant, oavsett om det är tio, tjugo, femtio år från och med nu. Vi hedrar examensbeviset och förtroendet för alla våra studenter.

Vår historia

ESPM skapades 1951, en tid då reklam växte som näringsliv i stora delar av världen och blev ett yrke. En grupp annonsörer och medieentreprenörer hade en vision om att vi bara skulle ha en stark och utvecklad kommunikationsindustri i Brasilien med en kompetensskola. Och så föddes ESPM.

Idag har skolan där ”Lär dem som gör det” alltid haft cirka 15 000 elever och 600 lärare som arbetar på marknaden, campus i städerna São Paulo, Rio de Janeiro och Porto Alegre. Internationella partnerskap med kända universitet i mer än 10 länder.

I syfte att ta vår spetskompetens och varaktighet till sektorn och utbilda multidisciplinära yrkesverksamma erbjuds för närvarande 8 grundutbildningar: Administration, sociala och konsumentvetenskap, film och audiovisuell, design, journalistik, reklam, internationella relationer och TECH.

I vår portfölj ingår även forskarutbildningar, magister, doktorsexamen och gratis kurser, med kort och medelhög varaktighet.

 • Vårt uppdrag: Att utbilda ledare som kan förändra företag och utveckla landet.
 • Vårt syfte: Att skapa globala kompetenscentra i Brasilien inom våra verksamhetsområden.
 • Våra värderingar: Akademisk expertis; Etik och sanning; Gratis initiativ och yttrandefrihet; Mänsklig och social uppstigning; Mångfald.

ESPM LifeLab

Ett enastående initiativ inom den brasilianska akademiska miljön

Med förändringarna på arbetsmarknaden som orsakas av sociala och tekniska framsteg är det svårt att förutsäga framtiden för yrkena, vilket ökar yrkessäkerheten och osäkerheten. Därför uppfann vi igen sättet att undervisa och lära, både personligt och professionellt.

I alla kurser uppmuntrar vi våra elever att utveckla inte bara färdigheter som är konventionella för de karriärer de väljer, utan också de som främjar socialt välbefinnande, som kan bilda mer mänskliga och ovanliga varelser. Dessa kompetenser hänför sig till tre huvudpelare:

 • Metakognitiv (självlärande): riktmärken och verktyg för att förbereda sig för ett liv där man söker lärande.
 • Techquant (digital flyt): Flytande antal och tekniska innovationer. Att hantera den digitala världen är avgörande för att förstå världen och följaktligen våra relationer.
 • Socioemotional (självkännedom): Utveckling av så kallade mjuka färdigheter, som självkännedom och ledarskap. Förbättrad kommunikationsförmåga och interpersonella relationer.

Live EAD

Förutom kurser ansikte mot ansikte har vi en komplett plattform med gratis online- och forskarkurser, undervisade i ett pionjärformat i Brasilien. 100% levande klasser, realtidsinteraktion mellan lärare och elev, med obegränsad tillgång till inspelade klasser.

138648_pexels-photo-3769021.jpeg

Akademisk masterplan

Skillnaden mellan aktiv undervisningsmetodik

Sedan 2013 har vi en akademisk masterplan, som presenterar unika och differentierade förslag för att vägleda våra studentinitiativ. Vi samlar vår expertis i en enda undervisningsmodell, som blir allt mer konkurrenskraftig.

Vi prioriterar användningen av aktiva metoder, som används i världens bästa universitet och kan mobilisera studentens lärande och övervinna begränsningarna i traditionella klasser. Vi reducerade föreläsningarna och främjade mer praktisk dynamik i specifika utrymmen, i flera fallstudierum och laboratorier med flera former.

Byt ut program

Vi inser vikten av internationella erfarenheter i utbildningen av våra studenter, varför vi har ett avtal med flera institutioner runt om i världen, i länder som Argentina, Kanada, Chile, Colombia, Spanien, USA, Frankrike, England, Italien, Mexiko och Portugal.

Varje ESPM-student kan ta del av sina studier utomlands och välja mellan kort- och långsiktiga kurser.

Gratis utbildningsförsäkring

Garanterad varaktighet på kursen

Här kan alla studenter lättare följa sina studier. ESPM erbjuder en gratis utbildningsförsäkring, som garanterar kontinuiteten i kursen, i händelse av oförutsedda händelser som gör det omöjligt att betala undervisning, förutom att erbjuda 24-timmars assistans vid olyckor.

138649_pexels-photo-3777727.jpeg

Statistik

Idag har skolan där, sedan alltid, "Lärar vem som gör det", omkring 15 000 elever och 600 lärare som arbetar på marknaden, campus i städerna São Paulo, Rio de Janeiro och Porto Alegre. Internationella partnerskap med kända universitet i mer än 10 länder.

  Stipendier och finansiering

  Gratis utbildningsförsäkring

  Kursbeständighetsgaranti

  Här kan alla studenter fortsätta sina studier med mer trygghet. ESPM erbjuder en gratis utbildningsförsäkring, som garanterar kontinuiteten i kursen, i händelse av en oförutsedd händelse som gör det omöjligt att betala månadsavgifterna, förutom att erbjuda 24-timmarsassistans vid olyckor.

  Platser

  • São Paulo

   Rua Dr. Álvaro Alvim, 123 Vila Mariana - São Paulo, , São Paulo

   • São Paulo

    Rua Joaquim Távora, 1240 Vila Mariana - São Paulo, , São Paulo

    • São Paulo

     Av. Dr. Chucri Zaidan, n° 920 - 6º andar, no Market Place Tower I Chácara Santo Antonio - São Paulo, , São Paulo

     • Rio de Janeiro

      Rua do Rosário, 90 Centro - Rio de Janeiro, , Rio de Janeiro

      • Rio de Janeiro

       Rua do Rosário, 111 Centro - Rio de Janeiro, , Rio de Janeiro

       • Porto Alegre

        Rua Guilherme Schell, 350 Santo Antônio - Porto Alegre, , Porto Alegre

        • Florianópolis

         Rodovia José Carlos Daux, 2945, Saco Grande Florianópolis - Santa Catarina, , Florianópolis

         Frågor