Keystone logo
Universidade Estácio

Universidade Estácio

Universidade Estácio

Introduktion

Grundades 1970 av John Uchôa Cavalcanti Netto, med genomförandet av kollegiet lag, är hans namn för att hedra den militära portugisiska grundaren av staden Rio de Janeiro och första allmänna guvernör flaggskepp Rio de Janeiro. Under 1980-talet UNESA ägnas åt öppnandet av andra humanistiska kurser, efter att ha omvandlats till universitet i år 1988,1 Med detta i nästa årtionde växte öppna otraditionella kurser i kommunikation och affärsområdet; som det var en viktig nyhet i den högre utbildningen marknadsföring i delstaten Rio de Janeiro, och sedan på nationell nivå. Under 2000-talet öppnade han snabbt biomedicinska vetenskaperna.

Den Estacio har omfattande undervisning struktur, och erbjuder grund-och forskarutbildning vid bemärkelse och strängt taget i olika kunskapsområden. Det är också känt för Holiday kurser erbjuda öppen för samhället, i juli och januari.

Den Estacio de Sa universitet erbjuder även internationell utbildning inom gästfrihet utan att behöva lämna landet genom partnerskap med europeiska skolor. Det är en partner till Lausanne Ecole Hoteliere (Hospitality), Lausanne Hospitality Consulting (Tourismology), Alain Ducasse Formation (Gastronomi), universitetet i Coimbra (höger), Greensboro Northen Caroline University (Insurance Management) och The Walt Disney World Company (Business Management Hotellägare och Tourist) .2 Förutom undervisning i investeringar, lyckades också en professionell fotboll team, Estacio de Sa Soccer Club mellan 2004 och 2011.

Platser

  • Rio de Janeiro

    R. do Bpo., 83 - Rio Comprido

    Frågor