Keystone logo
© Euroaula Barcelona
Euroaula Barcelona

Euroaula Barcelona

Euroaula Barcelona

Introduktion

banner_quienes_somos_011

EUROAULA University College är en institution som grundades 1987 och specialiserad på turismutbildning. Sedan 1997 är EUROAULA anslutet till universitetet i Girona , och erbjuder examen i turism, dubbel examen i turism och internacional Hospitality and Tourism Management, samt master- och forskarutbildning. Därför är dessa universitetsstudier helt officiella och erkända.

Likaså är Euroaula ett centrum erkänt av Department d´Ensenyament av Generalitat of Catalonia , för undervisning i högre studier av yrkesutbildning med officiellt godkänd certifiering DOGC ENS/2116/2002/ av den 8 juli.

Vi är en utbildningsinstitution specialiserad på turism med pedagogiskt innovationsyrke . I EUROAULA utbildar vi framtida yrkesverksamma inom turismsektorn med hjälp av teoretisk kunskap och studier av verkliga fall.

Vår omfattande undervisningserfarenhet ackrediterar oss som ledare inom yrkesutbildning, och ställer till våra studenters förfogande de verktyg som krävs för att skaffa den kunskap de behöver för sin utbildning och personliga utveckling, förbereda dem för en arbetsmarknad som är konkurrenskraftig och i ständig förändring.

Dessutom är vi en del av Association Européenne des Escoles d'Hôtellerie et de Tourisme , en internationell organisation som syftar till att främja de europeiska hotell- och turismskolorna.

46207_logo_aeht.jpg

UNE-EN ISO 9001 är den internationella standarden som specificerar kraven för ett ledningssystem utbildningskvalitet i University School of Tourism Euroaula. Huvudmålet är att ständigt förbättra kvaliteten på vår kursplan och våra utbildningsprogram.

Därför har våra utbildningsprogram certifierats sedan 2007, och Euroaula övervinner år för år granskningen med framgång, utförd av Bureau Veritas.

Euroaula104

Platser

  • Barcelona

    EUROAULA Carrer d'Aragó, 208 - 210, 08011, Barcelona

    Frågor