Keystone logo
European School of Banking Management

European School of Banking Management

European School of Banking Management

Introduktion

151645_ACAMSLogo_TM_RGB.png

Italiensk partner för ACAMS

European School of Banking Management föddes för över 25 år sedan. Under ett kvarts sekel har det tagit tusentals studenter och har bland sina kunder de viktigaste grupperna inom bank-, försäkrings- och spelsektorerna.
Dess avdelning, den italienska skolan för anti-penningtvätt och efterlevnad, har blivit referenspunkten för specialister inom sektorn. Anti-Money Laundering Master / CFT Diploma är godkänt på europeisk nivå och erkänt av experter som toppen av italiensk och internationell utbildning inom området.

Skolan utbildar chefer och specialister mot penningtvätt och utfärdar certifiering av förvärvade färdigheter i enlighet med EU-direktiv, inom AML-området, utbildar och certifierar även specialister inom KYC, Compliance och CFT.Scuola Italiana Anti-Money Laundering and Compliance har valts ut som den enda italienska partnern av ACAMS (Association of Certified Anti-Money Laundering Specialists), den största internationella organisationen dedikerad till att förbättra kunskapen och expertis hos yrkesverksamma som identifierar och förebygger ekonomiska brott.

Platser

 • Milan

  VIALE GRAN SASSO 11, 20131, Milan

  • Rome

   Rome, Italien

   • Bari

    Bari, Italien

    Frågor