Keystone logo
Faculty of Business, Hong Kong Polytechnic University

Faculty of Business, Hong Kong Polytechnic University

Faculty of Business, Hong Kong Polytechnic University

Introduktion

Välkommen till ekonomifakulteten vid PolyU

Faculty of Business, populärt känd som PolyU Business School (PBS), är en handelshögskola i världsklass som erbjuder högkvalitativa akademiska program och leder spjutspetsforskning inom näringsliv och relaterade discipliner. Vi har uppnått ackrediteringar från AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business) och EQUIS (EFMD Quality Improvement System).

PBS är dedikerat till strävan efter IDÉER (Innovationsdriven utbildning och stipendium) med ett 3D-fokus på upptäckt, design och leverans. Vi realiserar kunskaps- och tekniköverföring genom utbildningsprogram, såväl som partnerskap och nära kontakter med industrin och yrkeslivet.

PBS erbjuder en omfattande portfölj av grund- och forskarutbildningsprogram, varav många är erkända av yrkesorgan inom områdena redovisning, ekonomi, logistik, ledning, marknadsföring och transport. Bortsett från BBA, MBA, DBA och specialiserade magisterexamen, finns det också forskningsprogram som leder till MPhil- och PhD-utmärkelserna.

För att upprätthålla valutan för våra akademiska program och specialistkonsulttjänster, bedriver fakultetsmedlemmar banbrytande och effektfull forskning, både inom och över sina discipliner, understödd av vårt Case Consortium och centra för utveckling av bälte och väg, varumärke och marknadsföring, digital transformation, finansiell teknologi, ledarskap och innovation, maritima studier, sjöfart och logistik samt hållbarhet och entreprenöriell finansiering. Vår forskning har rankats som nummer 63 i världen (The UTD Top 100 Worldwide Business School Rankings based on Research Contributions 2017-2021).

Vi ser fram emot att välkomna dig till vår community med över 170 forskare i världsklass från hela världen, 4 900 studenter och 52 000 alumner.

Syn

Att vara en ledande handelsskola i Asien.

Uppdragsbeskrivning

Vårt uppdrag är att upptäcka, designa och leverera innovationsdriven utbildning och stipendium (IDEAS) av internationell anseende som har en inverkan på studenter, organisationer och förståelsen av affärsfrågor.

Med utgångspunkt i Hongkongs position i Kina kommer vi att göra det möjligt för studenter från Asien och utanför att göra ett effektivt bidrag till de organisationer där de arbetar och till samhället som helhet. De kommer att ha en global syn, etisk förståelse och förmåga att arbeta effektivt i en internationell affärsmiljö.

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Platser

  • Hung Hom

    11 Yuk Choi Rd, , Hung Hom

Frågor