FERRANDI Paris är en gästfrihetsskola, medlem i Conférence des grandes écoles (CGE, som utbildar eliten inom gastronomi och gästfrihet till att bli förnyelseaktörer i Frankrike och utomlands. FERRANDI Paris skapades för 100 år sedan, som en högre utbildningsinrättning ( EESK) som tillhör CCI Paris Ile-de-France Education.
Skolan har flera generationer av framstående kockar och kulinariska och gästfrihetschefer, kända för sina signatur kulinariska verk och talang för innovation.
Skolan är erkänd för sin spetskompetens på alla ställen och vid alla tidpunkter, och erbjuder utbildningar som fokuserar på att bemästra grunderna, förmågan att förnya, förvärva ledar- och entreprenörsfärdigheter och öva i verkliga situationer:
FERRANDI Paris är mer än en skola, en plats för upptäckter, inspiration och utbyte som blandar mat, management, konst, vetenskap, teknik och innovation. Den förenar de största namnen i branschen kring utmaningarna med förnyelse inom besöksnäringen och kulinarisk kreativitet.
En fanbärare av den franska gästfrihetskonsten och medlem av Interdepartmental Council of Tourism, Atout France Strategic Committee och Conference of Excellence in Tourism, lockar skolan elever från hela världen varje år.
uppdrag
Utbilda skådespelare för förnyelse i gastronomi och gästfrihet
- Erbjud sunda, omfattande och erkända utbildningar för alla yrken inom gastronomi och hotelladministration, för att tillhandahålla skräddarsydda lösningar som möter sektorns behov
- Följa omvandlingen inför nya konsumtionsmönster, digitalisering, teknisk utveckling och regulatorisk utveckling och nya ledningsmetoder.
- Bidra till entreprenörsframgången för yrkesverksamma inom catering- och besöksnäringen, såväl som de som vill förbättra sina färdigheter eller byta karriär.
Vårda ambitioner
- Förmedla smaken för spetskompetens till våra elever och lärlingar tillsammans med vår unika expertis som kombinerar tradition och innovation
- Främja undervisning och ett tänkesätt som stimulerar rigoritet, nyfikenhet, fräckhet och viljan att förnya
- Identifiera och uppmuntra talang så att varje person får en rik och inspirerande lärandeupplevelse, både individuellt och kollektivt, för att låta dem få förtroende för sina förmågor och göra de bästa valen för sin karriär.
Försvara och dela vårt kulturarv
Sprid franska kulinariska färdigheter och gästfrihet, som är en del av vårt kulturarv, för att inspirera till nya yrkesval och ta fram nya talanger.
värden
FERRANDI Paris erbjuder unika kurser och support
Var och en av våra akademiker är en önskvärd kandidat för företag: tekniskt felfri, ansvarsfull, kan arbeta i ett team och implementera nya, kreativa och effektfulla förslag.
Vår undervisning är uppbyggd kring 6 nyckelvärden:
- Höga standarder för bränsleambition
- Kreativitet att utmana koder, leda initiativ och sticka ut
- Generositet för att öka självförtroendet, drivkraften för framgång
- Gemytlighet för att uppmuntra utbyten och laganda
- Ansvar för att ta upp utmaningarna med hållbar utveckling inom våra yrken
- Integritet all vinst återinvesteras i utbildning av elever och lärlingar i enlighet med vårt historiska uppdrag att tjäna allmänheten
Excellens, på alla områden och vid alla tidpunkter
- I palats, livsstilshotell, Michelin-stjärniga restauranger, bistronomi och matservering
- I högkvalitativ matlagning och boende
- Att respektera människor och miljö
En skola som är öppen för mångfald
Vi välkomnar unga studenter från olika bakgrunder från hela världen, som erbjuder kvalifikationer inom matlagning, gästfrihet, service och bordskonst, samt tar emot proffs som strävar efter att förbättra sina färdigheter eller byta karriär.
Det viktiga är din passion för de krävande yrken som vi ger utbildning för, din nyfikenhet och din uthållighet.