Keystone logo
Fort Hays State University Graduate School

Fort Hays State University Graduate School

Fort Hays State University Graduate School

Introduktion

FHSU är den ledande framåttänkande, entreprenöriella universitetet i Mellanvästern. Vi har en inskrivning av mer än 13.000 studenter och erbjuder hundratals certifikat och utbildningsprogram på intresseföretagets, kandidat- och magisternivå genom 28 akademiska institutioner. Vi attraherar målinriktade studenter som vill främsta utbildningsmöjligheter både inom och utanför klassrummet i kombination med extra en-till-en uppmärksamhet och stöd.


Våra professorer är framstående lärare som motiverar eleverna att utveckla sina unika talanger. Som ett resultat av våra doktorander med en djup förståelse av kunskap samt yrkesskicklighet och självförtroende som ger dem en konkurrensfördel i sin karriär, nu och för en livstid.


Ligger halvvägs mellan Denver och Kansas City, är FHSU ett välkomnande samhälle i hjärtat av det historiska Hays, ett samhälle som hyllar sina gräns rötter och dess moderna känslighet - kaféer, one-of-a-kind restauranger, shopping och en levande konst scen.


Fort Hays State University har länge haft en politik för att göra informationen lättillgänglig och säkerställer att federala HEA och HEOA lagstiftning.

Studieärenden

Oavsett om du är en high school student i västra Kansas vill börja din college karriär, en medlem av militären försöker att slutföra din examen, eller en professionell söker fortbildning, erbjuder Fort Hays State University hundratals examen certifikat och kursalternativ på grund- och avancerad nivå.

Fort Hays State University syftar till att ge alla personer med innovativa, lättillgängliga och prisvärda utbildningsmöjligheter. Vår högsta prioritet är att ge de studerande med den fördjupade utbildning, praktisk hands-on erfarenhet och internationellt perspektiv krävs för att lyckas, engagerade medlemmar av arbetskraften 21-talet.

  • Inlärningsmöjligheter med exceptionell djup
  • Framstående lärare som levererar exceptionell uppmärksamhet och stöd
  • Förväntan av sociala, medborgerliga och professionellt engagemang
  • Utveckla partnerskap som sammanför kulturer, perspektiv och tänkande
  • Innovation som driver lösningar

Framtida internationella studenter

Det finns tre sätt du kan använda för att delta i Fort Hays State University som en internationell student: Som doktorand, som en Grundutbildning Student, som en engelska som andraspråk Student.

Du kan få tillgång till 22 forskarutbildningen finns för internationella studenter, bland annat företag, vetenskap och program IT grader. Det finns över 60 ackrediterade program att välja till stora i som en doktorand. Engelska utbildning finns från början med hjälp av avancerade nivåer av kunskaper i engelska.

Campus


Fort Hays State University är en säker, vacker och trevlig campus med ca 4300 studenter ta klasser på campus, varav cirka 270 från 24 olika länder. Våra lärare och personal är kända för sin exceptionella personlig uppmärksamhet och stöd till studenter, och stöd till internationella studenter är också på plats, såsom engelska som andraspråk program och personal strävar efter att erbjuda hjälp till utländska studenter i den internationella studentservicen Office.

FHSU ligger i Hays, Kansas, halvvägs mellan Denver och Kansas City med fyra gånger om dagen luftfarts till och från Denver, Colorado. Studenter dra nytta av små stadslivet i den breda kulturella sammanhang av ett universitet med tillgång till storstadsområden i USA.Platser

  • Wichita

    600 Park Street

    Frågor