Keystone logo
FinTech School

FinTech School

FinTech School

Introduktion

FinTech formar framtiden för finans och global bank med teknik. Finansinstituten vill utvecklas men behöver hjälp med att integrera FinTech i sin affärsmodell. Teknikpersonal vill hjälpa finansiella institutioner att göra sig redo för Finance 2.0 men saknar ofta adekvat affärssammanhang. Entreprenörer försöker störa befintliga affärsmodeller, men behöver hjälp för att göra sina idéer till livskraftiga produkter och / eller lösningar.

Det är här vi kommer in.

two people handshaking above table with laptop

rawpixel / Unsplash

Kurser och program för olika behov

FinTech School ger praktisk utbildning om de senaste FinTech-sektorerna, entreprenörskap och produktutveckling till enskilda, institutioner och entreprenörer globalt. Människor som vill hålla sig uppdaterade om trenden i branschen kommer att hitta våra kurser till hjälp. De som vill uppfinna sig i detta utrymme kommer att hitta våra omfattande program eller vår träningshjälp-liknande träning mer lämplig.

Praktisk träning genom att utöva entreprenörer

Det är inte en akademisk institution. FinTech School grundades av FinTech-entreprenörer och finansiella tjänster som har varit där och gjort det. De har årtionden av finansiell industri erfarenhet, spänner över traditionella företag som Goldman Sachs och BlackRock. Vårt team har också grundat FinTech startups som har examinerat från branschledande program som Y-combinator och har lanserat produkter som nu följs av riskkapitalister.

person using silver laptop computer on desk

John Schnobrich / Unsplash

Ekosystemstöd

Vi är en del av ett större FinTech innovationsekosystem, FinTech Portfolio, som ökar vår utbildning med hjälp av forskning, teknisk resurser och mentorskap (inkubator och accelerator). Detta gör att företagare, individer och institutioner kan flytta från "kunskap" till "utförande".

Platser

  • San Francisco

    California Street,101, 94111, San Francisco

Program

    Institutionen erbjuder även:

    Frågor