Keystone logo
© Domus Academy
Florence Classical Arts Academy

Florence Classical Arts Academy

Florence Classical Arts Academy

Introduktion

Grundades i Florens 2009 från inspirationen av vår ryska regissör Molugova Nadezhda och akademiker är akademin strategiskt belägen i den italienska staden Florens; en idealisk plats där man kan lära sig och utveckla konst och leva ett liv där varje dag ögat fångas av historiska skönheterna i den historiska italienska konsten, en plats där man kan bo och uppleva den sanna " dolce vita ".

75975_75958_IMG_4482.jpg

Platsen är en välkänd inspirationskälla som säkert gynnar konstnären. Florens erbjuder en rik och stimulerande miljö för konststudier och levande, en bra livserfarenhet. Här har du direkt kontakt med verk av många stora mästare - bland dem Michelangelo , Leonardo da Vinci och Botticelli , som alla fick sitt namn i den här staden. Bland de många konstgallerierna och museerna finns det " Uffizi Gallery " och " Pitti Palace " som är världsberömda.

Staden erbjuder ett livligt och säkert nattliv och alla designers modebutiker, ett stort antal barer och restauranger. Vår akademi ligger snyggt på ca 20 minuters gångavstånd från centrum , i ett mycket välbetjänade område.

Vår undervisningsmetod föddes för 300 år sedan när ryska artister utvecklade den, inspirerad främst av italienska och franska mästare från renässansen och senare perioder . Olika kända artister bidrog till denna metod och bland dem: Repin , Surikov , Serov , Levitan , Vasnetsov och Kuindzhi .

Vår Akademins uppdrag är att bygga på sådana stora traditioner och hjälpa eleverna att utforska nya vägar, precis som de första " Avant-garde " -konstnärerna gjorde vid sin tidpunkt. Det innebär att uttrycka sig på nya sätt genom en djup förståelse för tekniker, som uppnås genom ett integrerat akademiskt tillvägagångssätt.

Våra professorer är skickliga konstnärer utexaminerade från topp ryska akademier. Vi har en mycket vänlig miljö där studenterna är skyldiga att arbeta intensivt men med våra professorer är alltid redo att lyssna, vägleda och uppmuntra.

På grund av sin erfarenhet kan de hjälpa studenterna genom att hjälpa dem att uttrycka sin potential och bli professionella artister, arbeta på ämnen som målning , ritning , anatomi , komposition , kromatik , perspektiv och konsthistoria .

Platser

  • Florence

    Via Giuseppe Galliano, 78, 50144, Florence

Frågor