Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Florida State University College of Fine Arts

Florida State University College of Fine Arts

Florida State University College of Fine Arts

Introduktion

Florida State University College of Fine Arts är en plats där lärande och kreativitet vårdas genom instruktion, forskning och övning. Högskolan är en nära sammanslutning av lärare, studenter och yrkesverksamma som fungerar som en konstvård inom ett större universitet. Det är hem till en unik kombination av studio-, scen- och scenstudier, klassrum, föreställningsrum och museer. Våra studenter är några av morgondagens mest lovande konstnärer, forskare och proffs inom sina områden.

Högskolan erbjuder examensprogram inom konst, konstutbildning, konsthistoria, dans, inredningsarkitektur och design och teater. Kollegiet rymmer också flera icke-akademiska enheter, inklusive Museum of Fine Arts, Facility for Arts Research och Maggie Allesee National Center for Koreography (MANCC). Många av våra program rankas bland de mest respekterade i landet. Vi är stolta över att ha specialiserade program som utnyttjar relationer mellan avdelningar och museer för att berika den examensbaserade läroplanen.

College of Fine Arts har genomgått en omfattande självbedömning och strategisk planeringsprocess. Som ett resultat har kollegiet utvecklat ett tydligt uppdrag och relaterade mål som är inkapslade i följande uttalanden. Dessa uttalanden stärker vårt beslut att erbjuda den bästa konstundervisningen och utbildningen i landet.

Vi strävar efter att skapa, undervisa, lära och tjäna med passion och intellektuell rigor. Högskolan styrs av en uppsättning värderingar som visar ett engagemang för studenter, lärare, universitetet, samhället i stort och de organisationer som kommer att anställa framtida akademiker.

värden

  • Sätt studenterna i spetsen för alla ansträngningar och förbered dem för framgångsrika akademiska och professionella karriärer.
  • Betona omsorg och uppmärksamhet mot varje elevs behov genom att bibehålla hanterbara klassstorlekar och ge individuell vägledning.
  • Respektera hela spektret av konst och stipendium, från gammalt till nytt och från mainstream till mycket innovativt.
  • Tjäna som en pedagogisk, professionell och kulturell resurs inom konst, teater och dans för hela campusområdet, staten och nationen.
  • Stressa innovativa gästserier som bjuder in framstående konstnärer och forskare som involverar studenter och lärare med aktuella frågor inom konsten och utsätter dem för ett brett spektrum av metoder och forskning.

Kollegiet strävar efter att vara det högst rankade programmet för bildkonst, teater och dans i landet. Det kommer alltid att vara en plats där studenter kan studera under enastående lärare och hyllade yrkesverksamma. Betoningen på gästprofessorer säkerställer ett konstant flöde av nya idéer som stimulerar en energisk och livlig inlärningskultur. Nya fakultetspositioner och växande stöd från våra alumner och givare gör att vi fortlöpande kan engagera världens finaste forskare, konstnärer och museumspersonal. Den kraftfulla kombinationen av akademisk och professionell förberedelse kommer att locka de mest begåvade studenterna från hela landet till våra program.

Platser

  • Tallahassee

    West Call Street,540, 32304, Tallahassee

    Frågor