Keystone logo
Fudan University, Fanhai International School of Finance

Fudan University, Fanhai International School of Finance

Fudan University, Fanhai International School of Finance

Introduktion

Fanhai International School of Finance, Fudan University (FISF) är en handelshögskola grundad i enlighet med ledningsmodellen och standarderna för världens ledande handelshögskolor, med fokus på avancerad finansiell talangutbildning och finansiell tankesmedelforskning. Skolan grundades i slutet av 2016 och öppnade officiellt i juni 2017, med ett kärntekniklag bestående av enastående forskare rekryterade från hela världen.

FISF strävar efter att ta sig upp i ligan av handelshögskolor i världsklass med globalt och inhemskt inflytande under de närmaste 5 till 8 åren. För detta ändamål har skolan åtagit sig att utbilda framtida ledare genom innovativ pedagogik i sin klass. Det är också fast beslutet att leda spetsforskning som kommer att öka vår förståelse av den kinesiska och internationella ekonomin och informera beslutsfattandet i den offentliga såväl som den privata sektorn.

En bra skola behöver fantastiska människor. Det är därför FISF bygger en kärnfakultet med mer än 80 världsberömda forskare som anställda och betecknade professorer, alla med beprövade meritlistor inom forskning och undervisning. De kommer att få sällskap av ett team av kliniska professorer som innehar nyckelpositioner i internationella organisationer, myndigheter och framgångsrika företag för att komplettera klassrumsinlärning med sin rikedom av verkliga erfarenheter.

De öppna kurserna och interna utbildningarna i Executive Education Programme (EE) är i full drift nu. Elite Master of Finance Program (EMF) har registrerat sin första studentkull i september 2018. I september 2019 kommer Finance MBA -programmet (FMBA) och Finance EMBA Program (FEMBA) att välkomna sin första grupp studenter. Dessutom kommer Finance DBA -programmet, doktorandprogram i finans, grundutbildning och gemensamt examensprogram att lanseras inom en snar framtid.

Bland alla program kommer läroplanen för EMF- och FMBA -program att innehålla både teoretiska studier och erfarenhetsinlärning, vilket hjälper studenterna att knyta kontakter med ledande internationella och inhemska finansinstitut, företag och regeringen. Dessutom har studenterna också tillgång till praktikmöjligheterna i företag där våra exekutiva studenter i DBA, FEMBA och EE arbetar för.

Förutom enastående fakultets- och världsklassprogram stärks FISFs strategiska fördel ytterligare av de två privilegierade campusplatserna-en i hundraåriga Fudan-universitetet i Yangpu-distriktet, en annan i den nyutvecklade Financial Innovation Pilot Zone vid Bund, vilket ger praktiska tillgång till yrkesverksamma som arbetar i staden.

Med starkt stöd från viktiga intressenter och sitt engagemang för akademisk excellens strävar FISF efter att bli en av världens ledande handelshögskolor för finansiering, som tjänar näringslivet i Kina och utanför.

Platser

 • Yangpu District

  Han Dan Lu,220, , Yangpu District

  Program

   Institutionen erbjuder även:

   Frågor