Keystone logo
Fundação Técnico-Educacional Souza Marques (FTESM)

Fundação Técnico-Educacional Souza Marques (FTESM)

Fundação Técnico-Educacional Souza Marques (FTESM)

Introduktion

Historia

Den tekniska Educational Foundation Souza Marques grundades 1966 som ett resultat av drömmen och professor José de Souza Marques arbete.

Sedan dess genom en planerad tillväxt, FTESM multiplicerat sin verksamhet inom högre utbildning, pågående moderniseringen av sina kursplaner och undervisningssystem.

Under denna period har FTESM bildats med kvalitet och engagemang flera generationer av brasilianska och placeras på akademiker arbetsmarknaden och doktorander med högsta kompetens inom områdena medicin, teknik, Omvårdnad, management, redovisning, biologi, fysik, kemi, brev, undervisning och lärarutbildning.

Genom förtjänsten denna permanenta förbättringsarbete ger FTESM sina elever, och en akademisk bakgrund för framgång i sin yrkesverksamhet en social förberedelse till full utveckling av sitt ansvar som medborgare.

Filosofi

Den största utmaningen som väljer uppdrag Colleges SOUZA MARQUES är ständig förbättring av undervisningen-inlärningsprocessen som ett medel för mänskliga och intellektuella bildning, vilket gör att våra elever ska kunna möta den intellektuellt arbete genom att odla storleken på tanken, kritik, rättvisa, solidaritet och etik.

Dröm om morgondagen öppnar vägar sträcker gränser och överträffar de befintliga, vilket gör att produktionen av den nya, som bör skapas genom förvaltning av kunskap som utvecklats i högskolorna.

Mission

"Att främja, genom utbildning, mänsklig handling par excellence, våra studenter växa i kunskap, attityder, vanor, övertygelser och förmågor."

Platser

  • Rio de Janeiro

    Rio de Janeiro, Brasilien

Program

Frågor