Keystone logo
Future University in Egypt

Future University in Egypt

Future University in Egypt

Introduktion

Framtida universitet i Egypten Är ett av de mest lovande privata universiteten i Egypten. FUE campus ligger bekvämt i hjärtat av Nya Kairo. Genom högkvalitativ undervisning, forskning och service strävar Future University med att tillhandahålla en omfattande högkvalitativ utbildning som förbereder våra kandidater till framtida ledare. Campus ger en kreativ och vårdande miljö där eleverna kan förverkliga sin potential samtidigt som de lär sig från en begåvad, högkvalificerad fakultet. Framtida universitet erbjuder en rik och givande pedagogisk erfarenhet.

FRAMTIDA UNIVERSITETETS SIX FAKULTURER

Framtida universitetets sex fakulteter är fullt ackrediterade av högsta universitetsrådet En fakultet är där studenterna bedriver sitt huvudområde. De kommer att uppleva undervisningssessioner (föreläsningar), laboratorier och handledning. FUE campus består för närvarande av följande sex fakulteter. Alla fakulteter är fullt ackrediterade av Högsta Universitetsrådet.

 • Fakulteten för Oral och Dental Medicine
 • Farmaceutiska fakulteten och läkemedelsindustrin
 • Ingenjörsvetenskapliga fakulteten
 • Fakulteten för ekonomi och statsvetenskap
 • Handels- och handelsdepartementet
 • Fakulteten för datorer och informationsteknik

Varje fakultet är en självständig institution med egen egendom och utrustning. Fakulteterna ansvarar för att välja studenter i enlighet med universitetsreglerna. Graderna tilldelas av universitetet.

FRAMTIDA UNIVERSITET PERSONAL

Samtidigt som vi ser till att våra anläggningar är de bästa i Egypten, vet framtida universitetsledning att människor är nyckeln till akademisk excellens. Det är vår personal som verkligen skapar ett pulserande intellektuellt samhälle för våra studenter. Därför söker FUE diverse, högkvalificerade och dedikerade lärare och personal från hela världen. Vi har både lokala och internationella medarbetare; Många av dem har avslutat sina doktorandstudier utomlands och tar med sig ett brett perspektiv på deras specialisering.

Vår mission

Framtida universitet i Egypten (FUE) är ett utbildningsinstitut som är engagerat i åtskillnad, innovation och kvalitetsstandarder. FUE: s prioritering är att hålla sig uppdaterad med de nationella, regionala och internationella förändringarna som sker inom de sammanhängande områdena utbildning, vetenskaplig forskning och samhällsutveckling, samtidigt som värderingar och yrkesetik konsolideras.

Vår vision

Framtida universitet i Egypten (FUE) driver en avancerad, världsomspännande ranking bland universitet och blir en förebild för andra att följa.

Introduktion till FUE

Den Mission Statement of Future University i Egypten (FUE) Bekräftar ett engagemang för "en atmosfär som värderar intellektuell nyfikenhet och strävan efter kunskap samtidigt som den bevarar akademisk frihet och integritet". FUE är således engagerad i att skapa miljöer där utredningsfrihet sker i ett klimat av inklusivitet och civilitet. Centralt i detta åtagande är principen att behandla varje medlem i universitetsgemenskapen rättvist och med respekt. För att uppmuntra till sådant beteende förbjuder FUE diskriminering, respektlöshet och trakasserier och ger lika möjligheter för alla medlemmar i samhället, oavsett ras, färg, religion, etniskt ursprung, anor, medicinskt tillstånd, civilstånd, kön eller ålder. Om åtgärder upptäcks som strider mot denna standard, kommer universitetet att vidta snabba åtgärder för att avsluta det förekommande beteendet, förhindra att det återkommer, tillhandahålla korrigerande träning och vid behov disciplinera de ansvariga.

Platser

 • Cairo

  Al Tagamoa El Khames , Main Center of Town , End of 90th street , 11835, Cairo

  Frågor