Keystone logo
国际教育学

国际教育学

Introduktion

国际教育学, Foreign Affairs Office Profile

国际教育学Institute grundades i mars 2005, är skolan för att möta den nya utbildningssituationen, för att ytterligare utvidga områdena utbildning, berika utbildning i form av inrättandet av institutet. Högskolans huvudsakliga ansvar är att ansvara för inskrivning, undervisningsledning, studenthantering, genomförande av internationell kinesisk språkutbildning och utländska samarbetsprojekt för internationella studenter i Kina och konsulttjänster för studier utomlands. Utrikesdepartementets huvudsakliga ansvar är att genomföra den nationella utrikespolitiken och utrikespolitiken för utbildning, planera och hantera skolans internationella samarbete och utbyten samt Hong Kong, Macao och Taiwan.国际教育学Institute och Foreign Affairs Office under ett tak, utanför under sektionen, avdelningen för undervisning och studentavdelningen tre sektionsnivåinstitutioner.

国际教育学Institute 2005 började träna i Indien, Pakistan, Nepal, Zambia, Tanzania och andra "längs vägen" längs landet utländska studenter. Hittills har mer än 400 självfinansierade internationella studenter på MBBS-utbildning utbildats. Det finns för närvarande 132 studenter i skolan. 85% av de internationella studenterna som har tagit examen har erhållit kvalifikationer som praktiserande läkare och 10% av kandidaterna väljer att fortsätta sina studier. Kvaliteten på vårt universitets medicinska grundutbildning i Kina har mottagits väl av relevanta avdelningar i ursprungslandet.

Under de senaste åren har国际教育学Institute varit aktiv och effektiv utforskning och praxis i Kina för att studera lärarutbildning, undervisningsreform, stilkonstruktion, kinesisk kultur och utbildning har det utsetts till "Jiangxi Kina för att studera utbildning avancerad enhet" " Medlemsenhet för International Medical Education Branch of China Education International Exchange Association" och "Styrande enhet för Jiangxi Association for Friendship with Foreign Countries ".

Utrikesministeriet bedriver aktivt internationellt samarbete och utbyte och kultiverar och utvecklar utomeuropeiska utbildningssamarbetsprojekt genom flera kanaler och kanaler. Hittills har det etablerat samarbetsrelationer med 13 skolor, medicinska och vetenskapliga forskningsinstitutioner, inklusive Lincoln Memorial University och Daegu Oriental Medical University. Etablerade tre baser och en samarbetsenhet. Det första anknutna sjukhuset vid Gannan Medical College blev den kliniska undervisningsbasen för Lincoln Memorial University, vår skola etablerade en utbildningsbas för lärare och studenter vid Lincoln Memorial University och en neurokirurgisk avdelning vid Second Affiliated Hospital i Lille, Frankrike Utbildningsbasen är en samarbetsenhet med German Heart Center (Berlin). Utrikesministeriet tillhandahåller aktivt tjänster för förstklassiga framstående lärare och forskare att åka utomlands för att hålla föreläsningar, forska, studera för examen och delta i internationella akademiska konferenser; genomföra aktivt olika utländska utbytesprogram för studenter, såsom ömsesidigt erkännande av krediter, utbyte av studentbesök och studiestudier. I 2016 års utvärdering av internationaliseringen av högskolor i provinsen som tillkännagavs 2017 rankades vår skola bland de tio bästa och fyra individuella rankningar, inklusive tvåspråkiga undervisningskurser och utländska besök av lärare, gick in på topp tio.

Platser

Platser
  • Ganzhou

    Yixueyuan Road,1, , Ganzhou

    Frågor