Keystone logo
Gannon University Civilingenjör i informationssäkerhet och cybersäkerhet
Gannon University

Civilingenjör i informationssäkerhet och cybersäkerhet

Erie, Amerikas förenta stater

3 Semesters

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 1 070 / per credit *

På Campus

* regionala priser kan variera, be om detaljer

Introduktion

Informationssäkerhet är ett av de mest dynamiska fälten under de senaste decennierna. Med den växande efterfrågan på dataproffs lägger Gannons informationssäkerhet och cybersäkerhetsmästare betoning på utvecklingen av elevernas färdigheter och fortsatt professionell tillväxt för att hålla sig uppdaterad om den snabbt föränderliga tekniska världen.

  • Det behövs ingen tidigare cyberutbildning för att anmäla sig till masterprogrammet.
  • Detta program är utformat för icke -tekniska examinatorer som vill förbättra sina kunskaper inom cybersäkerhet, öka sina jobbmöjligheter och intjäningspotential eller ta det första steget mot en examen inom cybersäkerhetsområdet.

Att hålla vår kritiska cyberinfrastruktur säker samtidigt som sekretessen bibehålls är en prioritet. Cybersecurity Ventures förutspår att det kommer att finnas 3,5 miljoner ofyllda cybersäkerhetspositioner globalt år 2021. Bureau of Labor Statistics har också förutspått att det nuvarande antalet lediga platser för cybersäkerhet ökar. Detta program syftar till att fylla det tomrummet. Varje cybersäkerhetsarbetare måste vara utrustad med cybersäkerhetskoncept och kunskap för att skydda och försvara appar, data, nätverk, enheter, kritiska system, infrastruktur och människor. Det ger akademiska meriter efter kandidatexamen som leder till riktade branschgodkända certifieringar.

Antagningar

Läroplan

Programresultat

Om skolan

Frågor