Keystone logo
Gannon University Civilingenjör i miljövetenskap och management
Gannon University

Civilingenjör i miljövetenskap och management

Erie, Amerikas förenta stater

3 Semesters

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 1 190 / per credit *

På Campus

* Regionala priser kan variera, be om detaljer

Introduktion

Programmet inom miljövetenskap och förvaltning är mångsidigt och dynamiskt, med fokus på utmaningar i både utomhus- och inomhusmiljön. Institutionen för miljövetenskap och teknik bygger på etablerade relationer med lokala industrier och miljöbyråer vilket gör Gannon University en regional ledare inom miljökvalitet, miljöhälsa och miljöledning.

Två alternativ erbjuds inom MS -programmet: 1.) Miljöhälsa och säkerhet och 2.) Miljöledning. Kandidater från alternativet Environmental Health & Safety har förmågan att utveckla och implementera teknik för att förbättra och skydda både miljö och människors hälsa. Många akademiker är anställda inom miljööverensstämmelse inom branschen, konsultföretag eller regeringen. Studenter vars karriärplaner är av ledarskap och administrativ karaktär kan driva alternativet Miljöledning. Detta alternativ kombinerar miljövetenskapliga kurser med företagskurser för att förbereda studenterna för miljöledarroller.

Vad gör oss annorlunda

  • Studenter drar nytta av Gannons läge vid stranden av Presque Isle Bay och Lake Erie Tillgång till Gannons vattenforskningsfartyg Environaut.
  • Miljövetenskaps- och managementstudenter forskar om de stora sjöarna, inklusive frågor som mikroplast och läkemedel i dricksvatten.
  • Studenter har många lokala praktikmöjligheter med lokala industrier, statliga myndigheter och ideella organisationer.

Antagningar

Läroplan

Programresultat

Karriärmöjligheter

Om skolan

Frågor