Keystone logo
Glasgow Caledonian University, London (GCU London)

Glasgow Caledonian University, London (GCU London)

Glasgow Caledonian University, London (GCU London)

Introduktion

GCU London är en professionell forskarutbildning universitetsområdet Glasgow Caledonian University (GCU), Som ligger i en ultramodern miljö i hjärtat av London. Ligger i Spitalfields, en av Londons mest attraktiva lägen, GCU London är i närheten av de huvudstäder globalt erkänd finans- och modeindustrin. Campus erbjuder en rad mba och MSC kurser, Hög kvalitet på undervisningen och kontakter med internationella företag. GCU London ger studenterna en berikande och mångsidig lärande understöds av en levande internationell, intellektuella och kulturella livet. Vi lockar studenter från över 56 länder, från olika bakgrunder från alla hörn av världen.

karriär fokus Vårt universitet är en institution som tror "karriärer kommer först". Excellence i utbildning ligger i hjärtat av vårt uppdrag; Därför strävar vi efter att ge våra studenter med de kunskaper som krävs för att utmärka sig i sina valda yrken genom att erbjuda hög kvalitet, flexibelt och tillgängligt lärande.

Campus och anläggningar Campus ger en ledande inlärningsmiljö, som utnyttjar den senaste tekniken och erbjuder modern undervisning utrymme för föreläsningar, mindre grupprum och social inlärning.

GCU London är åtagit sig att leverera en hög kvalitet elev erfarenhet genom prisbelönta supporttjänster, och främjar anställningsbarhet och globalt medborgarskap i våra studenter.

GCU London är idealiskt beläget en kort promenad från Liverpool Street station. Ett urval av boende finns nära till campus.

Campus har också:

Prisbelönt studiestöd Internationellt kända professorer Moderna urbana stil campus satt över fyra våningar Små grupper undervisning rum Bibliotek faciliteter, inklusive digital tillgång Breakout lounger Takterrass med 360 graders utsikt över London Grupp lärande utrymmen Mötesrum Videokonferensrum State of the art datorresurser, inklusive Apple Mac

Campus funktioner

Campus och anläggningar

Campus erbjuder en ledande inlärningsmiljö, som utnyttjar den senaste tekniken och erbjuder modernt undervisningsutrymme för föreläsningar, liten gruppstudie, och socialt lärande.

GCU London har åtagit sig att leverera en högkvalitativ studentupplevelse genom prisbelönta supporttjänster och främjar anställbarhet och globalt medborgarskap hos våra akademiker.

GCU London har idealiskt beläget en kort promenad från Liverpool Street station. Ett utbud av boende finns nära campus.

Campus har också:

 • Prisbelönt studentstöd
 • Internationellt kända professorer
 • Modern urban stil campus ligger över fyra våningar
 • Undervisningsrum i små grupper
 • Biblioteksfaciliteter, inklusive digital åtkomst
 • Breakout lounger
 • Takterrass med 360 graders utsikt över London
 • Gruppera inlärningsutrymmen
 • Mötesrum
 • Videokonferensrum
 • De senaste datorfaciliteterna, inklusive Apple Mac-datorer

  Platser

  • London

   GCU London 40 Fashion Street Spitalfields,

   Frågor