Keystone logo
GEMA Business School

GEMA Business School

GEMA Business School

Introduktion

I mer än 35 år har GEMA Business School utvecklat högkvalitativa ledningskurser för människor och organisationer på nationell och internationell nivå. Med sitt brett utbud av forskarutbildningar, Executiveprogram för entreprenörer och chefer, företagsprogram för offentliga och privata företag samt internationella certifikatkurser inom personal, marknadsföring och projektledning. Förbindelser med näringslivet och branschorganisationer, utmärkta utbildningar, en fakultet med internationell ställning, ett känt och strategiskt varumärke:

Det här är bara några av de faktorer som gör GEMA Business School ett val av excellens i det italienska landskapet på förvaltningsskolor.

Varför GEMA Business School ?

GEMA Business School har erbjudit ledarutbildning på uppdrag av nationella och internationella företag i över 30 år.

Vårt brett utbud av forskarutbildningskurser, Executiveprogram för entreprenörer och chefer, företagsprogram för offentliga och privata företag, klassificera vår Business School som en av de mest dynamiska och anmärkningsvärda i det nationella landskapet.

Vi är ett kvalificerat och distinkt föremål på utbildningsområdet, med målet att förbättra talanger, utveckla kompetens, främja tillväxten av människor och företag.

GEMA Business School har en stark koppling till företags- och föreningsvärlden, med en rad utbildningsprogram för kompetens, en internationell fakultet och erkännande och certifieringar inom ledarutbildning. Det här är bara några av de element som gör GEMA Business School ett val av excellence inom det italienska landskapet i handelshögskolorna.

Platser

  • Rome

    Via Umberto Quintavalle, 100, 00173, Rome

Frågor