Keystone logo
Geneva Business School

Geneva Business School

Geneva Business School

Campus funktioner

Geneva

Vårt flaggskeppscampus ligger i hjärtat av Genèves International Organisations-kvarter – ett av de största centra för diplomatisk, finansiell och affärsverksamhet i världen. Våra studenter har toppmoderna faciliteter och exklusiv tillgång till FN:s bibliotek för en verkligt internationell miljö.

Staden rankas konsekvent i världens tio bästa för livskvalitet, så att studera i Genève erbjuder mycket mer än en utmärkt affärsutbildning och nätverksmöjligheter.

Barcelona

Barcelona är synonymt med sol, hav och sport, men det är också en toppdestination för tekniska startups, multinationella företag och innovation. Staden är perfekt för unga entreprenörer med non-stop-evenemang och en enorm pool av talanger att utbyta idéer med.

Vårt campus i Barcelona ligger mitt i händelsernas centrum, strax utanför Plaça Catalunya. Det designades för att vara en idealisk arbetsmiljö, med tysta studiezoner, samarbetsområden och den senaste tekniken.

Det moderna Auditoriet, i mitten av byggnaden, är den idealiska platsen för våra Industry Insights-sessioner, där gästföreläsare diskuterar de senaste trenderna, ger råd och svarar på frågor. Dessa sessioner täcker ett brett spektrum av ämnen, från hur man gör det som entreprenör till bästa tips för personlig tillväxt.

Madrid

Madrid är en livlig huvudstad och är Spaniens geografiska, kulturella och ekonomiska centrum. Genom att studera i Madrid kommer du att inspireras av våra professorer och delta i nätverksevenemang i världsklass – allt i en av Europas soligaste städer.

Staden är hem för topp multinationella företag som KPMG, PwC och Deloitte, men behåller sin spanska själ. När du studerar vid Geneva Business School , Madrid, kommer du att få en stor förståelse för stadens företags- och entreprenörsvärld genom vår dynamiska fakultet.

Geneva Business School erbjuder tre boendealternativ i alla tre värdstäderna, Genève, Barcelona och Madrid. Du har flexibiliteten att välja det boendealternativ som du tror kommer att fungera bäst för din livsstil.

Lägenhetsuthyrning

Du kan välja att hyra ensam eller dela en lägenhet/studio med andra Geneva Business School studenter. Det här alternativet ger dig mycket flexibilitet och är ett utmärkt sätt att uppleva att bo självständigt i din nya stad. Förhandsbesked rekommenderas starkt.

Studentbostad

Du kan välja mellan ett antal av våra studentresidenspartners i din nya stad. Studentbostäder är ett bra ställe att träffa och få kontakt med andra studenter från Geneva Business School .

Värdfamiljsvistelse

Med detta alternativ kommer du att bo hos en lokal familj, ibland med rum och mat inkluderat. Att bo hos en värdfamilj är ett utmärkt alternativ som en nykomling som är intresserad av att lära sig språket snabbt och vill ha tryggheten och enkelheten i en familjemiljö.

Studenter måste hitta sitt eget boende, men Studentservice är redo och villiga att hjälpa dig!

  Stipendier och finansiering

  På Geneva Business School vill vi sträcka ut vår hand till dem som vill studera och göra våra program tillgängliga oavsett bakgrund eller ekonomisk status. Som en privat institution erbjuder vi inte fullständiga stipendier, men vi tillhandahåller en uppsättning ekonomiska stödlösningar för kvalificerade och motiverade studenter.

  We offer two competitive scholarships:

  • Academic
  • Community

  For more information, please visit the institute website.

  Campusliv och faciliteter

  Geneva Business School erbjuder tjänster till studenter, välkomstvecka, introduktionsdagar och massor av roliga evenemang för att hjälpa elever att framgångsrikt integreras i skolan och anpassa sig till kulturen i sin nya hemstad.

  Varje campus tillhandahåller omlokaliseringstjänster, inklusive vägledning om boende, försäkringar och bankkonton; juridisk vägledning angående migrationskrav; juridiskt förmynderskap för minderåriga studenter; transport till/från flygplatsen, bland andra tjänster. Vissa av dessa tjänster kan medföra extra avgifter.

  Geneva Business School har karriärrådgivningstjänster för studenter för att hjälpa dem att hitta praktikplatser och jobbmöjligheter. Vår karriärtjänst samarbetar med företag och organisationer i regionen och följer branschtrender, HR-evenemang och konferenser för att erbjuda våra studenter de bästa professionella möjligheterna. Geneva Business School är också värd för två karriärdagar per år på varje campus där studenter också kan träffa potentiella arbetsgivare och nätverka med företag som letar efter talanger inom ett brett spektrum av sektorer.

  Karriärtjänsten stödjer aktivt alla nuvarande studenter och alumner i att hitta praktikplatser och jobb både lokalt och internationellt. Nyhetsbrev med de senaste jobberbjudandena skickas ut regelbundet. Dessutom hjälper Karriärtjänsten studenter att skriva sina CV:n och personliga brev, skapa en LinkedIn-profil, tillhandahåller utbildning för att bemästra jobbintervjuer och stöder studenter med jobbsökning och ansökningsprocessen.

  Praktikplatser med Studentservice

  Vår studentserviceavdelning anställer nya studenter varje år under 3 till 12 månaders betalda praktikplatser för att hjälpa till med administration och marknadsföringsuppgifter.

  Livet som internationell student

  Det finns över 85 nationaliteter representerade vid Geneva Business School . Att flytta till ett nytt land kan vara svårt, varför varje campus har ett dedikerat supportteam för sina studenter. Studentservice och akademikerteamet guidar dig på din resa från din ansökan till din examen, och även när du blir en Geneva Business School Alumnus/a.

  Med hjälp av elevrådet anordnar skolan fritidsaktiviteter för idrott, kultur och sociala aktiviteter. Som en del av din kurs kommer du också att delta i lokala, regionala, nationella och internationella branschevenemang – unika möjligheter att nätverka och bredda din sociala krets.

  Geneva Business School är stolt över sitt mångsidiga och kraftfulla nätverk av framgångsrika alumner, vilket innebär att studenter kan dra nytta av verkliga affärskontakter över hela världen.

  Antagningskrav för programmet

  Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

  Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

  Platser

  • Geneva

   La Voie-Creuse 16, 1202 Geneva (Switzerland), 1202, Geneva

  • Barcelona

   Carrer de Rivadeneyra, 4, 08002 Barcelona (Spain), 08002, Barcelona

  • Madrid

   Calle del Conde de Peñalver, 45, 28006 Madrid (Spain), 28006, Madrid

  • Lisbon

   Lisbon, Portugal

   Frågor