Keystone logo
Georgetown University School of Continuing Studies

Georgetown University School of Continuing Studies

Georgetown University School of Continuing Studies

Introduktion

Handla om

Georgetown University School of Continuing Studies (SCS) erbjuder examensprogram i professionella och liberala studier, mer än 30 professionella certifikatprogram, anpassad och företagsutbildning och utbildning, sommarskola och specialprogram och universitetets enda deltidsexamen.

Genom att kombinera erfarna forskare och utövare med innovativ pedagogisk programmering, förbereder SCS dig de färdigheter som krävs för att lyckas i dagens utvecklingslandskap.

Som student vid SCS kommer du att gå med i ett samverkande och varierat akademiskt samhälle som består av:

 • Nästan 300 militära studenter
 • 45 procent kvinnor och män av färg
 • Studenter från mer än 45 branscher
 • Mer än 300 internationella studenter representerar 75 nationaliteter
 • Studenter mellan 20 och 88 år

SCS-uppdrag

Uppdrag: Att leverera en världsklass, värderingsbaserad utbildning till en mängd olika samhällen och individer genom hela sin akademiska och professionella karriär. Att förbättra anställbarheten och utveckla arbetskraften. och att bidra till att bygga ett medborgerligt, välinformerat och globalt medveten samhälle.

Vision: Att omvandla liv och karriär för olika livslånga elever genom att ge tillgång till engagerade och personliga liberala och professionella utbildning för alla.

Vår Campus

Utforska DC

Skolan för fortsatta studier ligger i hjärtat av nationens huvudstad. Inom klassrummet lär du dig av branschledare, engagera dig med kända forskare och samarbeta med kamrater från hela landet och runt om i världen. Runt hörnet hittar du museer, monument, restauranger och kulturella sevärdheter.

Lär dig utan gränser

Vårt state-of-the-art downtown DC campus har mer än 95 000 kvadratmeter klassrum, kontor och mötesrum med integrerad teknik. Anläggningarna omfattar 30 klassrum, 14 gruppstudier, ett 125-personars auditorium, digitalt medielabb och broadcaststudio, interfaith kapell, bibliotek, café och flera loungebar.

Anslut med industrin

En kardinal komponent i SCS strategiska vision är att utnyttja starka partnerskap och relationer med branschexperter och organisationer från lokalsamhället. Vårt stadsdel är hem för hundratals företag och organisationer som representerar en bred bransch och sektorer, inklusive PR-företag. journalistik, kommunikations- och mediaorganisationer; sport industrin företag; personalbyråer; myndigheter ideella organisationer; och många fler.

Ackrediteringar

EFMD Equis-ackrediteradAMBA-ackrediteradAACSB-ackrediterad

Platser

 • Washington

  3700 O Street, N.W., Washington D.C. 20057, 20057, Washington

 • USA Online

  USA Online, Amerikas förenta stater

  Program

   Institutionen erbjuder även:

   Frågor