Keystone logo
Gies College of Business at the University of Illinois Urbana-Champaign

Gies College of Business at the University of Illinois Urbana-Champaign

Gies College of Business at the University of Illinois Urbana-Champaign

Introduktion

Vi är mer än affärer. Våra siffror bevisar det.

I mer än 100 år har Gies College of Business avsiktligt utformat sina innovativa program, ledande läroplan och upplevelsebaserade lärandemöjligheter för att ge och förbereda eleverna att omvandla stora idéer till meningsfulla handlingar. Detta inträffar när studenter har tillgång till innovativa läroplansinitiativ, högsta fakultetstalang, toppmoderna resurser, ett starkt rykte hos arbetsgivare och exceptionella nätverksmöjligheter.

Idag förbereder Gies-fakulteten mer än 6 000 framtida företagsledare från hela världen för att omsätta sitt syfte i praktiken och ge transformativt ledarskap i en global ekonomi.

Om vårt namn

År 2018 gav alumner Larry och Beth Gies sitt namn och en otroligt stödjande gåva på 150 miljoner dollar till högskolan - eftersom vi officiellt blev Gies College of Business. Denna fantastiska möjlighet förbättrar vårt kärnuppdrag att tillhandahålla en pedagogisk upplevelse som sträcker sig utöver affärer.

Som grundare, president och VD för Madison Industries frågar Larry något speciellt av sina anställda, hans kollegor och sig själv. Genom att personligen lära sig hur kraftfullt det är att ansluta det han gör varje dag till ett större syfte ber Larry nu andra att "hitta ditt varför."

Dean Jeffrey R. Brown tror att vårt "varför" på högskolan har blivit starkare när några differentierare tar form från Larrys generösa gåva. Först utvidgar vi en läroplan som är avsedd för att hitta och utforska innovation inom näringslivet. För det andra kan vi nu ge ännu större tillgång till livsförändrad affärsutbildning. För det tredje anställer vi fler fakulteter och installerar de resurser som behövs för att inspirera nästa generations företagsledare.

Graduate Programs på Gies

Oavsett din karriärväg har Gies Business en kursplan för examen som ger dig den rätta blandningen av klassrums-, praktiskt och ledarskapsinlärning för att uppfylla dina specifika karriärmål och bli mer konkurrenskraftig på arbetsmarknaden. Vi har en omfattande svit av masterprogram levererade på ett sätt som passar dina behov.

Alla våra program - från redovisning, till ledning och ekonomi - erbjuder dig möjligheter att utforska olika affärsfunktioner, lära dig kritiska problemlösningsförmåga och få verklig ledarskapserfarenhet. Du kommer att ta examen beredd att lägga till värde från dag ett i karriären du är på väg att bygga.

Platser

  • Champaign

    515 East Gregory Drive, IL 61820, Champaign

Frågor