Keystone logo
Goldsmiths, University of London

Goldsmiths, University of London

Goldsmiths, University of London

Introduktion

Internationellt kända för vår kreativa och innovativa inställning till undervisning och forskning, vid Goldsmiths vi erbjuder grundutbildning, forskarutbildning, lärarutbildning och återgå till studien möjligheter i ämnen som omfattar konst, samhällsvetenskap, humaniora och datoranvändning. Vi är i världens topp 100 och Storbritanniens topp 20, universitet för konst och humaniora, och rankas nia i Storbritannien för världsledande 4 * forskning (Research Assessment Exercise 2008). Vår akademisk excellens illustreras i vårt medlemskap i 1994-gruppen, som samlar ett begränsat antal forskningsinriktade universitet. Vi har varit en del av University of London i över 100 år. Vår unika akademiskt synsätt kommer från samspelet mellan 15 akademiska institutioner, tillsammans med ett antal mindre centra och enheter. Vår särskiljande inställning till lärande uppmuntrar studenter att utforska idéer, utmana gränser, undersöka nya sätt att tänka, och sträcka ut sina sinnen intellektuellt och kreativt. Många av våra tidigare studenter har blivit ledare och innovatörer inom sina utvalda områden. De inkluderar Antony Gormley, Mary Quant, Damien Hirst, James Blake, Sam Taylor-Wood, Graham Coxon och Malcolm McLaren. Vi har en stark tradition av att arbeta med det lokala samhället för att bredda tillgången till högre utbildning och livslångt lärande, och vår Institutionen för Professional och Community Education (PACE) fortsätter detta åtagande. Goldsmiths ligger i New Cross, South East London. Vibrerande, urban och med bra kommunikationer till centrala London, det är en idealisk bas för att uppleva och njuta av huvudstaden.

Statistik

 • Internationella studenter:

  20%

 • 0
 • Förhållande mellan student och fakultet:

  14 till 1

Campus funktioner

Goldsmiths är ett campus med en plats bara 10 minuter från centrala London. Det betyder att du kan dra nytta av alla fördelarna med att studera vid ett universitet i campusstil, men också ha snabb och enkel tillgång till allt som London har att erbjuda. I hjärtat av Goldsmiths campus ligger College Green - ett stort grönområde som är perfekt för revidering, för att träffa vänner eller delta i en samhällsaktivitet.

Vi erbjuder en rad olika boendealternativ – oavsett om du föredrar den stödda miljön med hallar eller ett mer självständigt boende. På Goldsmiths har vi drygt 1 200 rum i våra hallar, belägna på campus, i närheten och över hela London.
Alla hallar har kök med spis, kyl, frys, mikro eller kombinerad ugn samt Wifi och tillgång till tvättmöjligheter. Ditt rum kommer att ha en säng, skrivbord och stol, och garderob, och du kommer att ha antingen ett delat badrum och toalett eller eget badrum, beroende på vilken typ av rum du väljer. Om du ansöker om en studiolägenhet får du ett eget badrum och pentry. Studenter som väljer standardrum eller rum med eget badrum delar kök med andra studenter.

  Stipendier och finansiering

  Goldsmiths erbjuder en rad ekonomiskt stöd inklusive stipendier och stipendier. Dessa delas ut utifrån en mängd olika kriterier, till exempel akademiska prestationer eller personliga omständigheter.
  Några av våra stipendier och stipendier inkluderar våra resestipendier, Goldsmiths Equity Awards och Goldsmiths International Scholarships.

  Ranking

  Rankad 63:a i Storbritannien

  Komplett universitetsguideranking 2022

  Rankad bland världens 500 bästa universitet [exakt parentes = 401-500]

  The Times Higher Education World University Rankings 2022

  Rankad bland världens 500 bästa universitet [exakt nummer = 461:a, ned från 416:e plats 2021]

  QS World University Rankings 2022 (förbud till 8 juni 2021)

  Det 69:e "mest internationella*" universitetet i världen [*detta relaterar enbart till bredden av internationella studenter vi har, inte akademisk personal]

  QS World University Rankings 2022 (förbud till 8 juni 2021)

  Röstade till ett av de bästa kreativa universiteten i Storbritannien av studenter

  Som? Universitetet 2018 (OBS att vi inte finns med 2019)

  Röstade till ett av de bästa politiska universiteten i Storbritannien av studenter

  Som? Universitetet 2019

  Topp-tre universitet i Storbritannien för producerande företagsgrundare och 12:e för producerande vd:ar och VD:ar.

  Studien från 2021, utförd av Hitachi Capital Invoice Finance, analyserade data från över 8,4 miljoner alumner som hade lämnat 121 brittiska universitet sedan år 2000 och blivit antingen VD:ar eller verkställande direktörer, eller hittat sin egen verksamhet.

  https://www.hitachcapital.co.uk/business-finance/invoice-finance/invoice-finance-blog/which-university-graduates-are-most-likely-to-become-a-ceo/

  href="https://www.businessleader.co.uk/which-university-produces-the-most-ceos/124016/

  12:a i landet för social rörlighet

  Studie av Institute for Fiscal Studies och Sutton Trust, november 2021. Mätte antalet elever med tillgång efter att ha varit berättigade till Free School Meals i åldern 16. Sedan antalet FSM-studenter i den högsta inkomstklassen i åldern 30.

  href="https://www.suttontrust.com/universities-and-social-mobility-data-explorer-rankings/

  Topp 10 i Storbritannien för forskningsintensitet

  Den kompletta universitetsguiden League Tables 2021

  Campusliv och faciliteter

  • Dedikerad karriärtjänst med praktikintervjuer, jobbmeddelanden och CV-granskning.
  • Ett bibliotek som är öppet nästan varje dag på året.
  • Ett dedikerat välmående team för att stödja dig under dina studier inklusive rådgivningsmöten.
  • 9 av 10 av våra studenter går i arbete eller studerar vidare när de tar examen (DLHE 2016-17).
  • Branschstandardanläggningar finns att använda på många banor.

  Hos Goldsmiths hittar du en gemenskap utan dess like. Från musikshower till konstutställningar, hackathons och teaterproduktioner surrar Goldsmiths av kreativ energi i varje hörn.
  Det finns många sällskap och idrottsklubbar som du kan gå med i, vilket är ett fantastiskt sätt för dig att träffa nya människor. Du kan också gå på massor av olika evenemang och aktiviteter som SU och andra studenter håller.
  London är känd för sitt kulturliv och sin mångfald och har röstats fram till världens största stad för att vara student (QS Best Student Cities 2022).
  Det finns världsberömda gallerier, museer, teatrar, festivaler, butiker, marknader och parker som du kan utforska – många av dem gratis och inte långt från campus.


  Om du letar efter livskvalitet och en levande blandning av människor, på en plats som ständigt förändras och erbjuder nya upplevelser; då är Goldsmiths ett fantastiskt val för dina studier.

  Platser

  • London

   Goldsmiths, University of London New Cross , SE14 6NW, London

  Chat with students

  Frågor