Keystone logo
Guayaquil Business Technological University (UTEG Universidad Tecnológica Empresarial de Guayaquil)

Guayaquil Business Technological University (UTEG Universidad Tecnológica Empresarial de Guayaquil)

Guayaquil Business Technological University (UTEG Universidad Tecnológica Empresarial de Guayaquil)

Introduktion

Universidad Tecnológica Empresarial de Guayaquil är dedikerad till att erbjuda utbildning av spetskompetens, främja formativ tillämpad forskning och utveckla ledare inom många discipliner. För studenter som vill undersöka de problematiska strukturer som landet och näringslivet står inför, erbjuder Universidad Tecnológica Empresarial de Guayaquil en enastående upplevelse genom våra forskningslinjer.

Studenten som är intresserad av att delta i Universidad Tecnológica Empresarial de Guayaquil kan få tillgång till ett ekonomiskt stödprogram som gör det möjligt för dem att slutföra sina studier vid ett av de bästa universiteten i Guayaquil. Universitetet har kurser i ansikte mot ansikte, distans och online-metoder, dessutom kan du få tillgång till ett av våra olika internationella avtal för att kunna ha en global utbildning.

Universidad Tecnológica Empresarial de Guayaquil grundades 2000 och är ett ungt högskolecenter, men det har lyckats klättra för att vara en del av de bästa femton universiteten i den högsta kategorin på nationell nivå på grund av sitt engagemang för utbildning av kvalitet.

Universidad Tecnológica Empresarial de Guayaquil är en privat, autonom, ideell institution med juridisk status, skapad och godkänd genom lag 2000-50. Publicerad i officiella tidning nr 6; den 31 januari 2000. Sedan starten har UTEG visat sitt engagemang för att utbilda högkvalificerade proffs för affärsvärldens utmaningar. Sedan november 2020 gav CEAACES kvalitetssäkrings-, ackrediterings- och utvärderingsrådet CEAACES certifiering, universitetet med ett akademiskt erbjudande för grundutbildning och forskarutbildning och placerade oss bland de tio viktigaste privata universiteten i landet.

Platser

  • Guayaquil

    Guayacanes,520, 090511, Guayaquil

    Frågor