Keystone logo
H-FARM College

H-FARM College

H-FARM College

Introduktion

Vi tror på unga människor och på framtida möjligheter

Vi är den enskilda ledande plattformen där innovation, entreprenörskap och utbildning lever och växer tillsammans

Vi är innovationsplattformen som stöder skapandet av nya affärsmodeller och omvandling och utbildning av ungdomar och företag med en digital strategi. Vi grundades 2005 och har varit de första i världen som antog en modell som förenar investeringar, företagskonsulting och digitalt utvidgade utbildningsprogram allt på ett ställe och nu är vi det viktigaste innovationscentret i Europa.

Vårt uppdrag är att leda den digitala omvandlingen av företag och producera kulturer genom nya affärs- och utbildningsmodeller.

H i vårt namn står för mänskligt eftersom människor är kärnan i allt vi gör: tjänster, relationer, interaktioner. Det är människor som gör skillnaden. Framtiden som vi har drömt om är precis i början, byggde den med oss.

130284_stud.jpg

Världen förändras, drivs framåt av teknologisk innovation som förvandlar alla aspekter av samhället

Vi tror att studenter behöver inspiration och kreativitet för att utveckla de färdigheter de behöver för att möta morgondagens utmaningar .

H-FARM-utbildningsprojektet kännetecknas av ett innovativt tillvägagångssätt som revolutionerar undervisning och lärande, vilket hjälper eleverna att utveckla sin potential genom dynamiska program , utveckling av tvärvetenskapliga färdigheter och användning av nya pedagogiska verktyg.

Alla våra kurser är baserade på en tvärvetenskaplig, samarbetsvillig, erfarenhetsmässig och konkret strategi.

Teamorienterad

Samarbete, inkludering och öppenhet är grundläggande i förvaltningen av komplexa projekt. Lagarbete tekniker, utveckling av självmedvetenhet och mjuka färdigheter ligger till grund för vår strategi.

Interaktiv metod

Vi samarbetar med gästlärare, expertmentorer och innovatörer som använder sina första erfarenheter för att ge eleverna den mest aktuella informationen.

Öppen innovation

Vi är alltid uppdaterade om de senaste trenderna och tekniska innovationer som svarar på dagens utmaningar. Vi omfamnar de möjligheter som möjliggörs av förändringen.

Praktisk erfarenhet

Vi förvandlar inspiration till verklighet. Vi lär oss genom förstahands experiment.

Livslångt lärande

Lärande är en livslång process för både professionell och personlig tillväxt.

130285_people-2557396_1920.jpg

Platser

  • Roncade

    Tenuta Ca’ Tron, Via Sile 41 31056 Roncade (TV), 31056, Roncade

Frågor