Keystone logo
Hanbat National University

Hanbat National University

Hanbat National University

Introduktion

Snart för att fira sitt 100-årsjubileum Hanbat National University att gå vidare med dagens snabbt föränderliga samhälle. Den hyperuppkopplade världen av den fjärde industriella revolutionen leder till ny kunskap och teknik som uppnås genom kreativ utbildning och forskningsbaserad på kritiskt tänkande. Denna nya kunskap måste användas klokt för att leda till förändring och innovation i samhället.

Med sin vision att bli ett '' Glocal industri-universitet samarbetsuniversitet som skapar framtida värden '' kommer HBNU att tjäna kraven i detta föränderliga samhälle. Som ett ledande nationellt universitet i regionen kommer vi att ta ledningen när det gäller att lösa problem i lokalsamhället och stärka vårt samarbete med industrier och skapa nya värden och kunskapstillgångar som kan ge rikedom i branschen.

HBNU kommer också att sträva efter att ta hand om talanger som tillgodoser kraven i detta nya samhälle. Baserat på vårt fokus på integritet, kommunikation, pragmatism, problemlösningskunskaper, globala perspektiv och ledarskap, kommer våra studenter att växa till att bli etiska, kreativa och globala yrkesverksamma. För detta ändamål kommer vi, som ett plattformsuniversitet som skapar ny kunskap, att tillhandahålla faciliteter och utbildningsinnehåll i toppklass.

Platser

  • Daejeon

    Daejeon, Sydkorea

    Frågor