Keystone logo
Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands

Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands

Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands

Introduktion

Hanze University of Applied Sciences (UAS) ligger i den livliga studentstaden Groningen.

Vi har ett brett utbud av kandidat- och masterprogram, certifikat och Exchange banor, Hanze Summer School och en förberedande kurs.

Tillämpad forskning och innovation är starkt integrerad i våra utbildningar. Utöver detta har Hanze UAS olika moderna anläggningar på campus att erbjuda sina studenter. En översikt över viktig information för internationella studenter kan hittas på vår internationella Service Desk webbsida. Vi hoppas att se dig i Groningen snart.

Organisation och ledning Hanze University of Applied Sciences

Hanze University of Applied Sciences (Hanze UAS), Groningen, har anläggningar i Groningen, Assen, Leeuwarden och Amsterdam med cirka 27000 studenter och 3000 anställda. Namnet Hanze UAS avser en gång drivkraft när det gäller affärer och handel. För många år sedan var Hansan avgörande för internationell handel, samarbete och kontakter. Detta var fallet i Nederländerna och många andra länder, såsom Tyskland och Skandinavien. Nederländerna hade många hansa städer, inklusive Groningen.

Därför kan begreppet "Hanze" vara fast relaterad till det förflutna liksom till staden Groningen. Logotypen har också historiska aspekter. Den lutande gotiska bokstaven H i Orange kan hittas överallt Hanze UAS relaterade. Ta en titt på filmen nedan för en djupare titt på Hanze University of Applied Sciences.

video plattform videohanteringsvideolösningar videospelare

ansvarsområden

Stadgarna för Hanze UAS ange ansvar i förvaltningsrådet och styrelsen. Deras ansvar beskrivs i Hanze UAS "Hushålls regler.

Utbildnings Vision 2020

Hanze University of Applied Sciences, Groningen utbildar kvalificerade och engagerade personal. Det är en miljö där studenter, forskning-föreläsare och företag träffas och lära av varandra. Undervisning, forskning och yrkesutövning hänger nära samman. Uppdrag från yrkesutövningen är anpassade till de pedagogiska metoder för varje utbildningsprogram. Studenter, forsknings-föreläsare och partner i yrkesområdet samarbetar på lösningar till problem i närheten och långt borta. Lärande och arbete förblir förbundna med varandra genom hela livet.

Utbildning berikar individer och samhälle

Hanze UAS anser att det har ett särskilt uppdrag att göra alla i Hanze lärgemenskap medveten om hans eller hennes sociala ansvar. Den Yrkeshögskolan uppmuntrar anställda och studenter att utveckla och ge ett värdefullt bidrag till samhället.

Betoningar i utbildning

Energi och hälsosamt åldrande är de strategiska områden där Hanze UAS har en hög profil. Dessa stora sociala problem är primära fokusområden i universitetets utbildningar och forskning. Entreprenörskap är också ett nyckelbegrepp och egen förknippas med namnet Hanze. Termen syftar på relationen mellan utbildning och praktisk tillämpning och det vitala samband med näringslivet i regionen, och på nationell och internationell nivå. Dessutom ger Hanze UAS en säker och ambitiös inlärningsmiljö där människor uppmuntra varandra till att vara det bästa de kan vara. Hanze UAS ligger i framkant för att uppmuntra de mest begåvade studenter och anställda.

Platser

 • Groningen

  Hanze University of Applied Sciences, Groningen (Hanze UAS) Zernikeplein 7 9747 AS, Groningen

  • Groningen

   Institute of Engineering, Hanze University of Applied Sciences, Groningen Industrieweg 34A 9403 AB, Asssen

   • Leeds

    Leeds, Storbritannien

    • Vilnius

     Vilnius, Litauen

     • Assen

      Assen, Nederländerna

      Frågor