Keystone logo
Harbour.Space University

Harbour.Space University

Harbour.Space University

Introduktion

Harbour.Space University

Harbour.Space finns endast för ett syfte: att hjälpa unga individer att sträva efter kunskap för att gå vidare till att uppfylla och meningsfulla karriärer. Ungdomen är inte till salu. Det är därför vi undervisar i mycket relevanta och verkliga responsiva kurser som ger studenterna ett försprång redan före examen. Vi firar vår mänskliga inställning genom att odla lagarbete, tvärvetenskaplig, empati, och nyfikenhet i en liten klassmiljö.

Vi erbjuder progressiv Foundation, Kandidatexamen, och magisterprogram, där verkliga problem står i centrum i klassrummet. Våra klasser undervisas i 3-veckors intensiva sprint under hela året, erbjuder mer lärande på kortare tid på flexibla och anpassningsbara scheman. Detta gör oss till ett av de mest innovativa universiteten i vår tid i klassrummet.

Med campus i Barcelona och Bangkok, Harbour.Space syftar till att vårda och påskynda talang, med stöd av de mest kunniga och framgångsrika människorna i de ämnen vi undervisar. Våra programledare granskar kontinuerligt läroplanen för att säkerställa att eleverna fokuserar på användbara, realtidsämnen.

Harbour.Space campus, även om de är belägna i mycket etablerade städer, är verkliga mikrokosmos i världen som stärker studenter från över 54 olika nationaliteter som representerar alla hörn av världen.

De främsta anledningarna att studera på Harbour.Space

Framtidens kreativa& tekniska discipliner:

10 unika program med fokus på digital design, data,& teknikentreprenörskap.

Topp branschledare som professorer:

75+ banbrytande proffs från hela världen mentorskap, vägleda, och förbereda dig för morgondagens jobb.

Tvärvetenskapligt lärande:

15 intensiva 3-veckors moduler, varav 5 är valfria, så att du kan utforska nya discipliner och utveckla en holistisk kompetens.

Personlig inställning:

100+ kurser att välja mellan och bygga en unik pedagogisk upplevelse i linje med dina personliga och professionella mål.

Vem ska ansöka?

Alla med en passion för design, data, teknologi, eller entreprenörskap är välkomna att ansöka. Vi är en global akademisk institution för varje nationalitet, kön, och kulturell bakgrund. Vi tror att varje driven och begåvad ung person har rätt till utbildning av hög kvalitet.

Inga två individer kan vara lika, men bara tillsammans kan vi uppnå det omöjliga. Harbour.Space är mer än en byggnad eller ett universitet, det är en idé. Tanken är att om vi föreställer oss utbildning kan vi börja föreställa oss framtiden och utifrån det kan vi börja lägga grunden för innovativ förändring som gynnar alla.

Vi accepterar för närvarande ansökningar om vårt höstintag av studenter (september 2022). Alla ansökningar måste skickas in online. Ju tidigare en ansökan lämnas in desto bättre: både vår ansökningsprocess och den potentiella viseringsansökningsprocessen tar tid.

Akademiska partners

University of Thai handelskammare (UTCC)

Moskvas institut för fysik och teknik (MIPT)

Platser

Platser
 • Barcelona

  Carrer de l’Escar 26

  • facebook
  • linkedin
  • twitter
 • Bangkok

  Building 21, 126/1 Vibhavadee-Rangsit Road, DinDaeng, 10400, Bangkok

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • youtube
  • instagram

Frågor