Keystone logo
Hartpury University

Hartpury University

Hartpury University

Introduktion

Hartpury University är en specialistutbildningsleverantör i Gloucestershire och erbjuder grundutbildning och forskarutbildning inom jordbruk, djur, häst, sport och veterinärvård. Världsledande anläggningar och expertis lockar personal och studenter från över 60 länder.

Studenter kommer att dra nytta av en karriärfokuserad inlärningsupplevelse, underbyggd av den senaste branschforskningen, varav mycket utförs på Hartpury. Hartpury -studenter har också chansen att utbilda sig till idrottare vid sidan av sina studier som en del av en av deras 10 prestationsidrottsakademier.

Universitetets £ 150 miljoner £ är hem för toppmoderna läromedel, varav många också är kommersiella företag och erbjuder möjligheter till arbetslivserfarenhet vid sidan av eller som en del av en kurs.

Detta inkluderar en kommersiell gård med ett nytt agrotekniskt center, hund- och hästterapicenter, internationella evenemang, sportskadekliniker och professionella idrottare som tränar på plats. Det finns också internationella arenor, den senaste tekniken och över 70 arter i universitetets djursamling. Eleverna kommer att ha allt de behöver för att förverkliga teorin från klassrummet.

Vi välkomnar alla studenter att bli en del av Hartpury-familjen , som bygger på vårt rykte som en lokal, regional, nationell och internationell leverantör av högkvalitativ utbildning och utbildning.

Platser

  • Gloucester

    Hartpury University Hartpury House, GL193BE, Gloucester

    Frågor