Keystone logo
Furtwangen University/HFU Business School

Furtwangen University/HFU Business School

Furtwangen University/HFU Business School

Introduktion

Skapa framtiden genom innovation för mer än 160 år

Furtwangen University (HFU) är stolt över sin mer än 160-åriga historia av högkvalitativ undervisning, tillämpad forskning och stark internationell inriktning. Vi rankas högt av både studenter och arbetsgivare i Tysklands universitetsrankinglistor och vår goda rykte drar studenter från hela Tyskland liksom från mer än 80 länder runt om i världen.

Med tre campus, tio fakulteter och 41 innovativa och praktiska utbildningar på både kandidat- och masternivå, HFU erbjuder ett brett utbud av akademiska möjligheter. Våra studenter dra nytta av de goda studieförhållanden med små studiegrupper och personlig kontakt med professorer. Vi erbjuder också enastående service och faciliteter support, inklusive toppmoderna laboratorier, ett högteknologiskt IT-infrastruktur och en av de bästa bibliotek i Tyskland. Detta ger alla upp till en stor lärande upplevelse med framtidsutsikter förstklassiga jobb.

Varför ska du välja oss?

Moderna, innovativa utbildningar Högsta kvalitet undervisning och forskning Utbildning i spjutspetsteknologi med en stark praktisk del Fokus på arbets relevant kompetens Internationellt fokus på utbildningar Optimalt stöd och handledning studenten Utmärkta arbetstillfällen

HFU Business School är en väl etablerad centrum för spetskompetens, känd för sin pionjäranda och dynamisk atmosfär. Över 1000 affärsmän har examen med oss ​​sedan vår stiftelse 1995. Vi erbjuder fullt ackrediterade, högt rang företagsekonomiska examina anpassade till behoven hos den internationella arbetsmarknaden. På HFU Business School, kommer du att få en topp yrkeskvalifikationer, så att du kan spela en framgångsrik del i den globala ekonomin av 21-talet. Och det är ett löfte!

Omgivet av den naturliga skönheten i Schwarzwald i södra Tyskland erbjuder HFU Business School en perfekt miljö för dina studier.

Platser

Platser
 • Villingen-Schwenningen

  Robert-Gerwig-Platz 1, 78120, Villingen-Schwenningen

  • Baden-Baden

   Jakob-Kienzle-Str.17, 78054, Baden-Baden

   Frågor