Keystone logo
Hijiyama University

Hijiyama University

Hijiyama University

Introduktion

Ursprunget till Hijiyama University och Hijiyama Junior College, vars namn kommer från den lilla, gröna kullen som ligger i centrum av Hiroshima City, går tillbaka till 1939 -upprättandet av Hiroshima Showa Women's Middle School, särskilt utsedd som lärarutbildningsskola för studenterna vid Hiroshima University of Literature and Science (för närvarande National University Corporation, Hiroshima University).

Grundinstitutionen för vår institution är "Att sträva efter det traditionella japanska idealet om permanenthet i livet." Denna filosofi symboliseras i namnet Hijiyama, ett värdefullt landmärke för medborgarna i Hiroshima, som har skickat ut meddelanden om de rika och fredlig samexistens mellan natur och människor, och konstens och kulturens universella värde.

Hijiyama University och Hijiyama Junior College gör nu radikala utbildningsreformer och hanterar flexibelt tiden och samhällets förändringar. Vi främjar utbildning och forskning som är nära besläktade med närområdet och skickar ut människor som kan bidra till att skapa ett rikt lokalsamhälle.

Vårt universitet ligger på den vackra sluttningen Amazu som har en fantastisk utsikt över floden Ota, ytterligare ett andligt landmärke för medborgarna i Hiroshima. Vindarna som blåser över flodens yta bär olika budskap i samklang med de fyra årstiderna. På Amazu -campus blåser på samma sätt en vind som kallas "Hijiyamas vind" och bär de budskap vi vill förmedla till dig. Det är vår uppriktiga önskan att du med din unga och fräscha känsla kommer att hitta denna "Hijiyama Wind" medan du njuter av ditt campusliv med föreläsningar, seminarier och fritidsaktiviteter. Vi hoppas också att du kommer att skapa en ny Hijiyama-vind som är värd det tjugoförsta århundradet. Vi är övertygade om att denna "Hijiyama Wind" kommer att fortsätta blåsa som en gynnsam vind i ditt sinne och hjärta för att hjälpa dig att göra dina drömmar till verklighet under hela ditt liv

Platser

Platser
  • Hiroshima

    Hiroshima, Japan

    Program

    Institutionen erbjuder även:

    Frågor