Keystone logo
Hohai University

Hohai University

Hohai University

Introduktion

Bland de nationella Hohai University ett av de första som startade kurser i ekonomi och ledning, eftersom Business School of Hohai University grundades 1983. Under de senaste tre decennierna har vår skola använt uppdragsbeskrivningen ”eftersträvar global kunskap och bli affärseliter ”. Skolan har tillsammans med fakulteten och studenterna ägnat sig åt tillväxt och innovation genom att anta en utvecklingsmodell som innehåller utbildning, forskning, rådgivning och utbildning. Inom detta har god innovation tillsammans med studenter och lärare som arbetar tillsammans skapat en skola som specialiserat sig på ekonomi, industri och företag, managementvetenskap och projektledning. Skolan har ett brett utbud av examensalternativ på doktorsexamen, magisterexamen (inklusive MBA och civilingenjör) och kandidatexamen.

För att anpassa sig till det kinesiska samhället och dess ekonomiska trender har skolan tillämpat den internationella standardnormen för att inrätta discipliner och organisationer. Det har följt talangutbildning och vetenskaplig forskning och har stärkt tillämpningen av kurser och studenternas verkliga färdigheter. Därför har skolan rankats bland de bästa skolorna i landet när det gäller skolhantering och omfattande styrka.

”Gemenskapsinriktade och växande kontakter” är en viktig princip i skolan. På grund av detta har skolan utvecklat samarbete och utbytesrelationer med Världsbanken och många akademiska organisationer och företag i USA, Japan, Australien, Europa, Hongkong och Taiwan. Vidare har skolan haft långvariga samarbeten med hundratals företag på fastlandet.

Historien utvecklas, samhället utvecklas. När jag ser tillbaka är våra hjärtan fulla av stolthet. Ser vi framåt har vi fortfarande en djupgående uppgift att utföra och en lång väg att gå. Det mänskliga samhället har gått in i 2000-talet, där möjligheter och utmaningar finns kvar. Med vår iver att göra framsteg tillsammans med samhällets vård och stöd, tror vi fast att Business School of Hohai University verkligen kommer att göra ett fast steg mot en bättre framtid.

Platser

 • Nanjing

  Xi Kang Lu,1, , Nanjing

  Program

   Institutionen erbjuder även:

   Frågor