Keystone logo
Holy Family University School of Arts & Sciences

Holy Family University School of Arts & Sciences

Holy Family University School of Arts & Sciences

Introduktion

Holy Family University är ett helt ackrediterat katolskt, privat, samutbildningsuniversitet som erbjuder grundutbildning, examen och snabba utbildningsprogram. Universitetets huvudsakliga campus är i nordöstra Philadelphia en ytterligare plats i Newtown, Pennsylvania. Holy Family University grundades 1954 av Sisters of the Holy Family of Nazareth som ett privat, ideellt och trosinspirerat samhälle och driver studenter till ändamålsenliga, värderingscentrerade liv genom enastående akademiska program, flexibla leveransalternativ, mångfaldiga erfarenhetsmässiga inlärningsmöjligheter, stödjande karriärutveckling och djupa personliga kontakter.

Trots sin tillväxt i antal studenter, dess geografiska expansion från Philadelphia till omgivande län, dess tillhandahållande av bostadsmöjligheter och antagandet av alternativa pedagogiska leveransstrategier, är universitetets syfte i princip oförändrat - att erbjuda en högkvalitativ, prisvärd, personlig, och värderingscentrerad utbildning i den fasta traditionen med katolsk högre utbildning. Dessutom är Holy Family University en dynamisk institution som svarar idag för att tillgodose morgondagens behov, med tanke på de praktiska professionella resultat som är viktiga för studenterna.

Som ett resultat av vår rika tradition att erbjuda en liberal konstutbildning som balanserar konst och vetenskap för att skapa målmedvetna världsmedborgare, erbjuder vi ett spännande utbud av grader och studiemöjligheter. I själva verket erbjuder Holy Family University 13 kandidatexamen-program, en kandidatexamen och fyra tvärvetenskapliga grader. Vi håller kurser på vårt campus i Philadelphia och Newtown i närliggande Bucks County, beroende på din major. På båda kommer vår stödjande fakultet att hjälpa dig att uppnå dina drömmar.

Platser

  • Philadelphia

    Frankford Avenue,9801, 19114, Philadelphia

    Frågor