Keystone logo
Houston Baptist University

Houston Baptist University

Houston Baptist University

Introduktion

Houston Baptist University erbjuder en intim college-miljö i hjärtat av en av de mest livfulla och olika städerna i USA: Houston, Texas. Att komma till HBU som student handlar om mer än böcker, tester och föreläsningar. Det handlar om att gå in i ett samhälle där varje person erkänns som en distinkt individ. HBU strävar efter att inte bara utveckla varje student akademiskt utan också andligt, fysiskt och relationellt. Med en genomsnittlig klassstorlek på 25 får de över 3000 eleverna i HBU den personliga uppmärksamhet de vill ha och behöver.

Det vackra 100 hektar stora campus ligger bara några minuter från stadens blomstrande stadsdel och möjligheterna till jobb, praktik och roligt omger det. Universitetet har en mycket varierad studentgrupp, med en etnisk sammansättning som liknar den i Amerikas fjärde största stad. Även om HBU är en kristen institution representeras ett antal andra världsreligioner inom studentkroppen, vilket ökar institutionens mångfald.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

  • Houston

    Fondren Road,7502, 77074, Houston

    Frågor