Keystone logo
© Carrianna Field
HTL - International School Of Hospitality Tourism & Languages

HTL - International School Of Hospitality Tourism & Languages

HTL - International School Of Hospitality Tourism & Languages

Introduktion

Näringsliv, turism och gästfrihet är de högsta sysselsättningsgeneratorerna, men de kräver också kvalitetsarbetskraft. Med detta i åtanke erbjuder HTL International School of Hospitality, Tourism and Languages ​​en serie studier i Business, Tourism and Hospitality Industry.

Bland skolens mål är följande:

 • Att producera högkvalitativ forskning, med betoning på både samhälls- och industrins behov.
 • Att utveckla och erbjuda forskarutbildning, kandidatexamen, examensbevis och certifikatprogram oberoende och i samarbete med nationella och internationella institutioner / organisationer / industri.
 • Att erbjuda kapacitetsuppbyggande utbildningsprogram, utbildning på arbetsplatsen, entreprenörsutvecklingsprogram och utvecklingsprogram för olika nivåer, oberoende och i samarbete med nationella och internationella institutioner / organisationer / industri.

Alla sina program har utvecklats i samråd med experter från turistnäringen, branschorganisationerna och akademikerna. Alla fakultetsmedlemmar i skolan är fullt kvalificerade och erfarna inom flera företag, marknadsföring och turismrelaterade områden som företagsekonomi, digital marknadsföring, hotellledning, F

HTL syftar till att skapa en perfekt blandning av kunskap, praktisk erfarenhet och relevans för att utrusta sina studenter med det förtroende och de färdigheter de behöver för att komma fram i arbetslivet. Inte bara är anställningsförmågor inbäddade i varje kurs, men den branschdefinierande framtida karriären och anställbarhetstjänsten erbjuder hjälp och råd, kurser och arbetslivserfarenheter för att hjälpa eleverna att läsa CV: erna.

ANORDNINGAR

Skolan har två campus: en av dem ligger i Barcelonas centrum, en annan i Valencia centrum.

Ackrediteringar / PARTNERSKAP

HTL International School of Hospitality, Tourism and Languages ​​är en privat utbildningsinstitution ackrediterad av Barcelona och Lloret de Mar stadsråd. De arbetar väl med Girona University, European University Miguel de Cervantes, Artesis Plantijn Antwerpen School. De är en samverkande utbildningsanstalt med hotellgaller i Lloret de Mar, Blanes, Tossa.

Skolan är ackrediterad av Instituto Cervantes, den statliga institutionen för spanska språket för utlänningar som examinationscenter för SIELE tentor. Deras studieplaner innehåller den spanska språksberedningsmodulen för DELE en SIELE-examen av vilken som helst av 5 erbjudna nivåer från A1 till C1.

69114_Accreditations.jpg

LÄRARE

HTLs lärare, instruktörer, specialister och assistenter följer kärnvärdena för deras institution.

Lärande: De stöder studenters framgång, tillgång till utbildning, lämplig användning av teknik, utveckling av läskunnighet, kommunikation och utbyte av idéer över discipliner och platser, utforskning och tillämpning av ny tanke och strävan efter livslångt lärande.

Upptäckt: Genom strävan efter gratis förfrågan främjar de ett varaktigt lärandegemenskap.

Förlovning: De värderar löpande samarbete med sina partners i utbildning, med samhällen i deras region och med kollegor över hela världen.

Achievement: De tror på deras elevers potential och är engagerade i att främja deras elever, fakulteter, personal och alumners excellens och framgång.

Mångfald: de värderar mänsklig mångfald i alla dess dimensioner och är engagerade i att upprätthålla lärande och arbetsmiljöer som är rättvisa, mångsidiga och inkluderande.

Firande: de firar prestationerna hos sina elever, fakulteter, personal, alumner och de samhällen de tjänar.

Hållbarhet: De stöder en hälsosam hållbar miljö genom progressiva operativa metoder och främjande av miljömedvetenhet.

69151_CitiesInSpain.jpg

BARCELONA SCHOOL FACILITIES

Staden Barcelona ligger i en stor stil och är den perfekta platsen att studera. Med sitt privilegierade läge mellan Medelhavskusten och snöiga berg, och oöverträffade faciliteter för turism, sport och utomhusaktiviteter, är det inte konstigt att så många studenter har valt att flytta till Barcelona. Att vara belägen inom stadens centrum har gjort det möjligt för HTL International School att erbjuda ett brett utbud av utmärkta faciliteter för att skapa den pedagogiska processen som fokuserar på personlig professionell inlärning.

På HTL International School har de två stora campus: Barcelona och Valencia. På skolan kan eleverna njuta av campusens stora klassrum, gratis internetuppkoppling, internetinlärningsanläggningar, datorlaboratorier för examsövning, bibliotek och ett kommunikationsfärdigheterrum. Dessutom är Barcelonas skola omgiven av ett stort antal sevärdheter, restauranger, sportanläggningar, transportnät, stadsstränder, museer, teatrar och shoppinggator.


VALENCIA SCHOOL FACILITIES

Valencia är värt att leva i inte bara på grund av paella. Detta är den tredje stora staden i Spanien och huvudmålen för både kultur och fritidsturism. Vårt campus ligger i det vanliga stadskärnan, så att du kan kombinera alla typer av turism med dina studier.

På HTL International School har vi två stora campus: Barcelona och Valencia. På skolan kan eleverna njuta av våra stora klassrum, gratis internetuppkoppling, internetinlärningsfaciliteter, datorlaboratorier för examsövning, bibliotek och ett kommunikationsfärdigheterrum. Tack vare sin plats kan Valencia campus ge dig många möjligheter. Från kulturella attraktioner till de lata dagarna på stranden, som kan nås med en direktbuss från skolan.

Platser

 • Barcelona

  Carrer Diputación 282, 08009, Barcelona

 • Valencia

  Calle Cotanda 1, 46002, Valencia

  • Madrid

   Calle Santa Brígida 23, 28004, Madrid

   Frågor