Keystone logo
National University of Ireland Galway School of Humanities

National University of Ireland Galway School of Humanities

National University of Ireland Galway School of Humanities

Introduktion

Institutionen för humaniora uppmuntrar intresse och forskning inom många multivetenskapliga områden med program som sträcker sig från kultur och kolonialism till irländska studier, engelska, historia, filosofi eller gammal irländsk till film och digitala medier. Kompetensen hos kritisk analys, problemlösning och andra överförbara färdigheter uppnås genom våra innovativa undervisningsprogram. Således akademiker är utrustade för att bli ansvarskännande medborgare och värderas i samhället.

Om Högskolan

Med över 17.000 studenter och mer än 2400 anställda, har NUI Galway en framstående rykte för undervisning och spetsforskning.

Vårt rykte

NUI Galway har fått nationellt och internationellt erkännande som en forsknings-ledda universitet med ett engagemang för högsta kvalitet teaching.

Vårt Campus

Vårt campus har förvandlats under det senaste decenniet genom vår 400 miljoner € kapitalprogram. Med över 90 byggnader på 105 hektar mark, är universitetet mitt i hjärtat av staden Galway.

Hur vi är unika

Från vår position på den yttersta kanten av Europa, vi nå ut till världen, och vi har den mest heterogen studentkår i Irland. Iriska och kultur, samt frivilligarbete och samhällsengagemang spelar en viktig roll i student erfarenhet här.

Iriska

Språket har en unik position vid universitetet, främst på grund av dess närhet till Connemara Gaeltacht - den största irländska språkiga regionen i Irland.

Vår historia

Från drottning högskola National University of Ireland, är universitetets tidigare sammanflätad med historien om Galway och Ireland.

Undergraduates Förutom traditionella ämnen som engelska, historia och filosofi, är studenter inom humaniora erbjuds också möjligheter att utveckla områden av intresse såsom irländska studier, journalistik, kreativt skrivande, film eller drama och teatervetenskap. Vårt utbud av grundutbildningsprogram kombinerar traditionella Arts Ämnen med dessa specialiteter ger således ett extra element till studenten examen.

Doktorander Vår skola har en levande elev forsknings community med över 120 doktorander. Studenter matchas med en handledare i deras intresseområde och få tillgång till stora arkivsamlingar och en bred forskarsamhället. Många interaktiva konferenser, samarbeten och initiativ sker varje termin främja en dynamisk gemenskap av forskare.

Dessutom har humaniora tjugoen olika undervisade magisterprogrammen erbjuder många en bro till doktorsexamen forskning eller, i synnerhet för mer professionellt fokuserade program, ökad anställbarhet. Många av våra MA program erbjuds på antingen heltid eller deltid.

Internationella studenter Våra engelska, historia och filosofi kurser är populära bland internationella studenter med ett par hundra varje år ta klasser. Vår lilla grupp klasser möjliggör utbyte av idéer och dela med sig av olika kulturer. De flesta av våra undervisade magisterprogrammen har en kohort av internationella studenter som skapar en intressant dynamik och blandning av perspektiv i klassgrupper.

Platser

  • Galway

    c/o School of Humanities, Galway, University Road, , Galway

    Frågor