Keystone logo
Hyper Island

Hyper Island

Hyper Island

Introduktion

Hyper Island designar lärande upplevelser som utmanar företag och individer att växa och förbli konkurrenskraftiga i en alltmer digitaliserad värld. Vårt sortiment av uppslukande program och kurser syftar till att utrusta dig med nödvändiga kunskaper och färdigheter för att leda förändringen och påbörja en resa av det livslånga lärandet.

Hyper Island uppdrag destilleras i två huvudfokusområden.

1) Utbildningsprogram och kurser för att fördjupa unga talanger och branschfolk i intensiva lärande erfarenheter från digital strategi, e-handel och datastrategi för att konstriktningen och genom självledarskap och reflektion.

2) Business Innovation konsulttjänster för att öka förståelsen för hur digital förändringar samhällen och konsumentbeteende - och stödorganisationer i förändringsprocessen att vistas eller bli kreativa och konkurrenskraftiga i en alltmer digitaliserad värld.

Hyper Island har gått globalt, med inlärnings nav från Stockholm till Singapore, Manchester till New York City. Våra utbildnings designteam reser runt i världen att möta och prata med chefer från Fortune 500-företag och nystartade lika, gjorde att utforma skräddarsydda upplevelser som ser att lösa sina specifika behov och utmaningar.

Eftersom den digitala världen fortsätter att förändras och utvecklas, Hyper Island som en lärande organisation fortsätter att hålla sin puls på det digitala landskapet, bygga och förbättra nya sätt att lära, speglar, samarbeta och utveckla nya metoder.

Vi kan ha kommit en lång väg sedan det djärvt experiment på en ö fängelse, förblir vårt uppdrag att skapa en smidig och framåtblickande inlärningsmiljö för studenter och branschledare ståndaktig i hjärtat av vår organisation, vilket återspeglas i allt vi gör.

Vårt mål är att stödja ditt företag att bygga en innovativ företagskultur att ta på nuvarande och framtida utmaningar och vara "verkliga världen redo" i en snabbväxande affärslandskapet.

Platser

 • Manchester

  24 Lever Street GB - Manchester , M1 1DZ, Manchester

  • London

   83-89 Mile End Road, E1 4UJ, London

   • Singapore

    991B Alexandra Road SG – #03-08/11, 119970, Singapore

    • Stockholm

     Virkesvägen 2, 120 30, Stockholm

     • New York

      450 Lexington Ave, 10017, New York

      • São Paulo

       R. Cap. Salomão, 26 - 3 andar - Centro Histórico de São Paulo, 01034-020, São Paulo

       • Karlskrona

        Bastionsgatan 8, 371 32, Karlskrona

        Frågor