Keystone logo
© Uni.
IC Institute

IC Institute

IC Institute

Introduktion

"Att göra det extraordinära när det gäller innovation, högkvalitativ utbildning och forskning samtidigt som man bygger starka partnerskap för att forma morgondagens värld."

IC Institute grundades 2008 med ett tydligt men ändå utmanande uppdrag: "Att göra det extraordinära när det gäller innovation, högkvalitativ utbildning/utbildning och forskning samtidigt som man bygger starka partnerskap för att forma morgondagens värld." IC Institute erbjuder en rad unika högkvalitativa utbildningstjänster, underlättar innovation och bygger partnerskap för att hjälpa till att forma framtiden.

IC Institute drar nytta av starka relationer som det har byggt och upprätthållit i flera år med pionjärer inom industrier, ledande företag, akademiska organisationer på toppnivå och statliga institutioner. Det är därför vi stolt kan säga att vi är det enda privata företaget i Europa som organiserar vår typ av högre utbildning. Våra magisterexamen är lokalt och internationellt erkända och alla utexaminerade är kvalificerade att kalla sig Master of Science (MSc).

Platser

  • Beerzel

    Heiststeenweg,131, 2580, Beerzel

Frågor