Keystone logo
© Eva Dang
The Institute Of Contemporary Music Performance

The Institute Of Contemporary Music Performance

The Institute Of Contemporary Music Performance

Introduktion

På ICMP, har vi alltid fokuserat på de behov och möjligheter för enskilda studenter, se till att den utbildning vi erbjuder är skräddarsydd och personlig, och ge dig den bästa chansen att lyckas i mycket konkurrenskraftiga och utmanande miljö för musikindustrin.

Original

Vi är mycket stolta över vår historia och kulturarv, oöverträffad i musik utbildningssektorn. Under de 30 år som vi har undervisat, har vi förtjänat ett rykte för kvalitet, kompetens och framgång, och som ett resultat har tusentals studenter valt att studera med oss, vilket gör ICMP utgångspunkten för deras karriärer i musik. ICMP grundades 1986 som Guitar Institute och Basstech, och var den första institutionen för att ge relevant, praktisk och yrkesutbildning för samtida musiker. Men medan namn och identitet ICMP har naturligtvis utvecklats över tiden, den underliggande fokus på behoven hos studenter har aldrig förändrats. Som ett resultat kan ICMP utexaminerade nu hittas göra framgångsrika karriärer över hela världen - spelar, utför, och skapa eller undervisning musik, både i sina hemländer och på några av världens största scener.

Detta år på ICMP, vi firar våra 30 år att utveckla och leverera relevanta, högkvalitativa kurser för musikstuderande. Vi var först med undervisningsmetoder, läroplan struktur och filosofi som nu har blivit ett riktmärke för samtida musikundervisning. Vår undervisning fakultet, vår största tillgång, har alltid varit oöverträffad i Storbritannien, och i själva verket någon annanstans i världen. Vårt läge i London är central för vår förmåga att ge studenterna ett otroligt utbud av möjligheter att visa upp sina talanger och bygga sina nät, och vår inspirerande inlärningsmiljö ger dig en perfekt möjlighet att utveckla dina färdigheter och kunskaper som förberedelse för en framgångsrik karriär i musik.

Innovativ

ICMP var först med att erbjuda heltidsprogram för studenter av samtida musik, och vi fortsätter att förnya och utveckla vår bestämmelse. Detta unika erfarenhet innebär att våra studerande får de tekniker för att uttrycka sig, att de verktyg överleva i branschen, och förmågan att göra givande karriärer som spelare, artister, lärare, industriledare, entreprenörer och mer.Oberoende

ICMP är en oberoende leverantör av musikundervisning. Till skillnad från andra skolor, vi är inte i tacksamhetsskuld till investerare som har kortsiktiga affärsmål att uppnå. Vårt mål är inte bara att öppna fler och fler centra och registrera fler och fler studenter. Som ett resultat, kan vi ta en mycket långsiktig syn på att utveckla och förbättra vår tillhandahållande och kvalitetskrav för att stödja karriärutveckling ett brett utbud av blivande musiker, konstnärer och musik entreprenörer. På ICMP, kan du vara säker på att skolan har alltid ditt bästa för ögonen. Många ställen försöker kopiera vår formel, men naturligtvis finns det bara ett ICMP - original, innovativ, oberoende och individuell.

VARFÖR VÄLJA ICMP

Vi förstår att som en blivande musiker, låtskrivare eller musikaffär entreprenör du har några svåra val att göra när du börjar på din karriär. Vårt uppdrag är att inspirera, uppmuntra och utrusta våra elever att lyckas genom att leverera relevant och innovativa utbildning av högsta kvalitet. Och vi har över 30 års erfarenhet av att tillhandahålla de färdigheter och kunskaper och dela våra erfarenheter med tusentals studenter.

Ett personligt förhållningssätt till undervisning och lärande

Här på ICMP, är varje elev styrs stöd och värderas. Vi arbetar med dig för att uppnå dina personliga mål. För att göra detta, har vi olika stödelement på plats, inklusive individuella inlärningsplaner, en första diagnostisk bedömning, målformulering samt rådgivning och vägledning om modul val. För att öka lärandet, erbjuder vi en rad individanpassat stöd, inklusive små klasser; personliga handledare; drop-in sessioner; personlig anställbarhet och industri råd; obegränsad gratis wifi; online-tillgång till kursmaterial via en särskild studentportalen; direkt tillgång till prestanda och arbetstillfällen; lära stöd från välbefinnande laget; möjligheter att ansluta med studentrepresentanter; och replokaler som kan bokas gratis.

Ansluten till Londons livliga musikscen

När du börjar en karriär i musik, är det obestridligt att London är platsen att vara. Förutom att vara en av de mest spännande och pulserande städer i världen, är London i hjärtat av den globala musikindustrin. Det är hela tiden i framkant av musik, som definierar populär kultur i hela världen och erbjuder enastående möjligheter att göra de rätta kontakterna. ICMP: s läge i London är en verklig tillgång, eftersom det innebär att våra studenter är det bästa stället att börja och frodas i sin musikaliska karriär.

Ansluten till musikindustrin

Vi har en oöverträffad nätverk av musikindustrin anslutningar, och vi är mycket stolta över den framgång som ICMP akademiker uppnå. Vi är anslutna till alla stora skivbolag, förlag, promotorer och förvaltnings företag verksamma i London, och vi gör dessa kontakter tillgängliga för alla våra studenter. Redan från dag ett, erbjuder vi ett brett utbud av stöd och möjligheter till våra studenter och akademiker, vilket ger dig bästa möjliga bas för att nå dina mål.


Kreativa och inspirerande inlärningsmiljö

Vi är fast beslutna att investera i bästa möjliga undervisning och lärande miljö för våra studenter, med den senaste utrustningen alltid tillgänglig. Oavsett kurs du väljer att följa, hittar du anläggningar och utrustning du behöver för att nå dina mål, tillsammans med inspirerande undervisning och personlig inställning till din inlärning. Viktigt kan alla ICMP studenter utnyttja våra anläggningar för personlig praktik, kostnadsfritt, utanför schemalagd och vi är öppet sju dagar i veckan.Erfarna handledare och bransch utövare

Det är viktigt för oss att våra studenter lär sig från dem som kan erbjuda dem råd baserat på verkliga livet erfarenhet. Vi vet för ett faktum att eleverna är mer benägna att lyckas i karriären när undervisningen de får blir levererad av handledare som har en praktisk förståelse för musikindustrin. Det är därför våra lärare är inte bara kvalificerade och erfarna lärare och forskare, men också mycket erfarna professionella musiker, artister och musik företag företagare i sin egen rätt. De tar all denna kunskap och erfarenhet, samt deras egna omfattande industrikontakter, till klassrummet, ger ICMP studenterna en unik inblick i bygga upp och bevara en karriär i musikbranschen.

Höga kontakt timmar och små klasstorleken

Vi förstår att för att leverera en personlig upplevelse för våra studenter, måste vi arbeta hårt för att hålla klass storlekarna small och kontakt timmar hög. På ett ICMP kurs därför du dra nytta av några av de högsta kontakt timmar som helst i Storbritannien högre utbildning, och antingen 1-1 eller liten grupp upplever du kommer att behandlas som en individ och har betydande tillgång till rådgivning och vägledning.

Gemenskap av likasinnade

På ICMP, erbjuder vi våra elever en gemensam och vårda miljön, utmanande och stödja dig att uppnå det bästa du kan. Vi försäkrar att våra elever känner att de är en del av en gemenskap och har möjligheter att bygga relationer och samarbeta med likasinnade musiker. Vi ger dig ett brett utbud av aktiviteter som att engagera, såsom masterclasses och spelningar, turnéer och evenemang, klubbar och sociala aktiviteter. Vi anordnar även hus delning händelser och välbefinnande aktiviteter. Din elev resa på ICMP ser du bli en del av en global gemenskap inom en av de mest skiftande och mångkulturella städer i Storbritannien, och du kommer att ha en chans att blanda med människor från alla bakgrunder, tillgång spännande möjligheter, och verkligen fördjupa dig i musikscenen.

Erkänd, bevisade och respekterade högskolan

Vår kvalitet och ackrediteringar är oöverträffad i världen av samtida musikundervisning. ICMP är allmänt respekterad som en erfaren och beprövad leverantör av högre utbildning; Vi förstår att alla blivande musiker behöver en seriös och erfaren partner för att förverkliga sina personliga musikaliska mål och ambitioner. För 30 år, har eleverna varit välja ICMP som utgångspunkt för sina egna karriärer - och du kan också!

Kvalitet och ackrediteringar

ICMP är en respekterad och ackrediterad medlem av den brittiska kvalitet högskolevärlden. Vi är en del av en liten och utvald grupp av leverantörer som kan använda Quality Assurance byråns "UK Kvalitetssäkrad" kite märke, som ger dig en försäkran om att genom att välja ICMP du väljer en institution som har varit kvalitet testas på samma sätt som alla andra brittiska universitet.

Platser

  • London

    Foundation House 1A Dyne Road London NW6 7XG, NW6 7XG, London

    Frågor